Volkswagen

Autorijden kan altijd makkelijker, slimmer, veiliger en zuiniger. Daarom hecht Volkswagen veel waarde aan innovatie. Volkswagen wil innovaties graag bereikbaar maken. Innovatie voor iedereen; dat is waar het om gaat.

Volkswagen

Volkswagen modellen

Maak kennis met de Volkswagen-modellen. Elke nieuwe Volkswagen: u ontdekt ze hier. Ook benieuwd hoe een Volkswagen rijdt? Plan een proefrit.

Volkswagen aanbod

Wij beschikken altijd over een gevarieerde voorraad en bieden deze aan voor een messcherpe basisprijs.

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc

1.5 TSI 150pk 7-DSG AUTOMAAT Style | NORMAAL RIJKLAAR VOOR € 36.700,- NU RIJKLAAR VOOR € 35.700,- |

2018 Benzine 1kmNAP

Bourguignon Volkswagen onderhoud

Nieuws & Acties

Bekijk Volkswagen nieuws en acties

Volkswagen presenteert nieuwe Touareg

26 maart 2018

Volkswagen presenteert nieuwe Touareg

Het vlaggenschip van Volkswagen gaat zijn derde generatie in. De nieuwe Touareg verzet de bakens in het segment van premium SUV’s met zijn fraaie design, zijn ongekende comfort, hoogstaande rijdynamiek en zijn vooruitstrevende techniek. Als wereldprimeur presenteert Volkswagen op de Touareg de volledig digitale “Innovision Cockpit”. De nieuwe Touareg komt deze zomer naar Nederland.

Volkswagen T-ROC prijzen bekend - Leverbaar v.a. € 25.995

20 september 2017

Volkswagen T-ROC prijzen bekend - Leverbaar v.a. € 25.995

Volkswagen maakt de Nederlandse prijzen en uitvoeringsdetails van de nieuwe T-Roc bekend. Deze gloednieuwe, ruime cross-over wordt vanaf begin december leverbaar in drie luxe uitvoeringen. Prijzen beginnen vanaf € 25.995*. De nadruk ligt bij de T-Roc niet alleen op het verfrissende nieuwe design en z’n ruimte, maar ook op de vele innovatieve features, z’n efficiënte motoren en geavanceerde veiligheidssystemen.