Werkplaatsafspraak Volkswagen

Is uw Volkswagen toe aan een APK, onderhoudsbeurt of reparatie en wilt u er zeker van zijn dat uw auto in goede handen is? Plan vandaag nog online een werkplaatsafspraak in bij Bourguignon, uw Volkswagen-dealer in Friesland.

Simpel en snel uw afspraak plannen

Via onderstaand formulier plant u online uw werkplaatsafspraak in. Kies bij het merk voor Volkswagen en selecteer de gewenste vestiging (Leeuwarden of Dokkum). In de kalender kiest u de gewenste datum. Geef vervolgens in het kort aan welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Tenslotte vult u uw persoonsgegevens in en klikt u op versturen. U ontvangt daarna zo snel mogelijk een bevestiging van uw afspraak.

Waarom kiezen voor Bourguignon?

U wilt het beste voor uw Volkswagen? Wij ook! Als uw Volkswagen zelf zou mogen kiezen, dan durven wij te zeggen dat hij voor ons kiest. Het prachtige automerk zit in ons DNA. En daarom behandelen wij iedere Volkswagen alsof het onze eigen is. Wij vinden dat iedere Volkswagen een superieure behandeling verdient. En die krijgt 'ie bij Bourguignon.

Al uw voordelen op een rijtje:

  Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Volkswagen

  Wij werken met originele VW onderdelen

  Onderhoud op maat dankzij de Service Dialoog

  Zonder afspraak direct geholpen met de Express Service

  Vervangend vervoer of haal- en brengservice

  U behoudt uw fabrieksgarantie

Telefonische afspraak?

Wilt u toch liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Voor onze garage in Leeuwarden belt u naar: 058 284 7000 en voor onze garage in Dokkum belt u naar: 0519 228 090.