Volkswagen Erkend Schadeherstel

Heeft u schade aan uw Volkswagen? Laat uw auto onder handen nemen door specialisten. Na een bezoek aan onze garage is uw Volkswagen weer als nieuw. Plan vandaag nog een afspraak in bij uw Volkswagen Erkend Schadeherstelbedrijf in Friesland.

Volkswagen Schadeherstel

Schadeherstel aan uw Volkswagen is specialistenwerk. Als officieel dealer en erkend schadeherstelbedrijf van Volkswagen, kennen wij uw auto als geen ander. Wij hebben de ervaring, kennis en technologie om uw Volkswagen vakkundig te herstellen. Op het moment dat u met uw Volkswagen onze garage weer uitrijdt, is het alsof er nooit iets is gebeurd. Uw Volkswagen is als nieuw. Alle geldende fabrieksgarantie blijven dan ook in kracht.

Wat te doen bij autoschade?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, een autoschade dus ook. Overkomt dit u, dan wilt u dit zo snel mogelijk weer opgelost hebben. Bij Bourguignon kunt u dan ook vrijwel direct terecht. Heeft u "à la minute" hulp nodig? Met het Volkswagen schadenummer bent u 24 uur per dag verzekerd van hulp. In geval van een aanrijding gehad kunt u het beste de volgende stappen doorlopen:

  1. Vul het schadeformulier ter plekke in.
  2. Bel het Mobiliteitsnummer 0800 555 70 00. U wordt direct geholpen met het regelen van een aantal zaken.
  3. Meld de schade ook bij uw verzekeraar.

Kunt u uw Volkswagen niet meer gebruiken of is dit niet verantwoord? Dan zorgen wij dat uw auto direct in de planning wordt meegenomen. Ook bij minder spoedeisende schadegevallen helpen wij u uiteraard zo snel mogelijk.

Waarom kiezen voor Bourguignon?

U wilt het beste voor uw Volkswagen? Wij ook! Als uw Volkswagen zelf zou mogen kiezen, dan durven wij te zeggen dat hij voor ons kiest. Het prachtige automerk zit in ons DNA. En daarom behandelen wij iedere Volkswagen alsof het onze eigen is. Wij vinden dat iedere Volkswagen een superieure behandeling verdient. En die krijgt 'ie bij Bourguignon.

Al uw voordelen op een rijtje:

  • Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Volkswagen
  • Wij werken met originele Volkswagen onderdelen
  • 4 jaar garantie op carrosseriedelen en arbeidsloon
  • Zonder afspraak direct geholpen met de Express Service
  • Vervangend vervoer of haal- en brengservice
  • U behoudt uw fabrieksgarantie

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon, uw Volkswagen Erkend Schadeherstelbedrijf in Leeuwarden en Dokkum.