Volkswagen Apps

Wilt u alles weten van uw Volkswagen? Dankzij de Volkswagen Apps bent u binnen enkele tellen verbonden met uw eigen auto en heeft u snel inzicht in wat te doen bij bijvoorbeeld pech. U plant zelfs eenvoudig een werkplaatsafspraak in de agenda van Bourguignon, uw Volkswagen-dealer in Friesland.

Mijn Volkswagen App

Mijn Volkswagen App is de persoonlijke gids van uw eigen Volkswagen. Staat uw auto wel op slot? U controleert het in de app. Benieuwd hoeveel brandstof uw auto verbruikt? De app registreert het voor u. Wilt u weten of uw auto toe is aan onderhoud? U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het terug in Mijn Volkswagen App.


Volkswagen Service App

Uitstekende en persoonlijke service is wat u gewend bent van Bourguignon. Dit blijft zo, maar we hebben er nu een handig hulpmiddel bij. De Volkswagen Service App biedt u extra technische ondersteuning. Brandt er een waarschuwingslampje? In de app ziet u in één oogopslag of u door kunt rijden of dat een bezoekje aan onze werkplaats verstandig is. Wilt u zelf een wiel verwisselen? U vindt instructies in de Service App. De app geeft u antwoord op de meest voorkomende service vragen. Maar u mag ons natuurlijk ook altijd bellen.

Volkswagen Video App

Met de Volkswagen Video App maken we het u nog een stukje makkelijker. Alle slimme innovaties van Volkswagen worden op een eenvoudige manier in informatieve video's aan u uitgelegd. Een kind kan de was doen!

Download de Volkswagen Apps in Itunes of Google PlayStore.