Vervangend Vervoer Volkswagen Bedrijfswagens

Is uw bedrijfswagen toe aan een bezoek aan onze werkplaats, maar kunt u eigenlijk niet zonder? Maak dan gebruik van onze Vervangend Vervoer Service. Wanneer u uw voertuig bij onze garage brengt, zorgen wij dat er een gelijkwaardige leenauto of bus voor u klaar staat. Plan vandaag nog een afspraak in bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Altijd mobiel

Bedrijfswagens worden vrijwel dagelijks ingezet en daardoor komt onderhoud en reparatie eigenlijk nooit gelegen. Bij Bourguignon begrijpen we dit. We maken het u dan ook graag een stukje makkelijker. Terwijl wij uw bedrijfswagen weer helemaal in orde maken, krijgt u met onze Vervangend Vervoer Service de beschikking over een gelijkwaardige leenauto of bus. Zo blijft u mobiel en kunnen uw werkzaamheden gewoon doorgaan. De leenauto mag u gebruiken voor de duur van het werkplaatsbezoek.

Vervangend vervoer na aanrijding

Van de Vervangend Vervoer Service kunt u gebruik maken tegen een aantrekkelijke vergoeding. Is uw bedrijfswagen ter reparatie in onze autogarage naar aanleiding van een aanrijding? Dan kan het zijn dat u vervangend vervoer vergoed krijgt via uw bedrijfswagenverzekeraar. Vraag uw verzekeraar naar de voorwaarden.

Combineren met Haal en Brengservice

Kunt u geen ruimte vinden in uw agenda om uw bedrijfswagen naar onze garage te brengen en weer op te halen? Dan kunt u onze vervangend vervoer service combineren met onze haal en brengservice. Wij halen uw bedrijfswagen op en laten vervangend vervoer bij u achter. Na reparatie of onderhoud brengen wij uw eigen voertuig weer bij u terug en nemen het door u geleende voertuig weer mee naar onze werkplaats.

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon, uw werkplaats in Leeuwarden en Dokkum.