Vervangend Vervoer Audi

Is uw Audi toe aan een bezoekje aan onze werkplaats, maar kunt u eigenlijk niet zonder auto? Maak dan gebruik van onze Vervangend Vervoer Service. Wanneer u uw auto bij onze garage brengt, zorgen wij dat er een leenauto of leenfiets voor u klaar staat. Plan vandaag nog een afspraak in bij uw Audi-dealer in Friesland.

Altijd mobiel

Terwijl wij uw Audi weer piekfijn in orde maken, krijgt u met onze Vervangend Vervoer Service de beschikking over een leenauto. Zo blijft u mobiel en hoeft u niet iemand te regelen die met u meegaat voor het ophalen en brengen van uw Audi, van en naar onze werkplaats. U houdt de touwtjes zoveel mogelijk zelf in handen. De leenauto mag u gebruiken voor de duur van het werkplaatsbezoek. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze leenfiets.

Vervangend vervoer na aanrijding

Van de Vervangend Vervoer Service kunt u gebruik maken tegen een aantrekkelijke vergoeding. Is uw Audi ter reparatie in onze autogarage naar aanleiding van een aanrijding? Dan kan het zijn dat u vervangend vervoer vergoed krijgt via uw autoverzekeraar. Vraag uw verzekeraar naar de voorwaarden.

Audi Haal en Brengservice

Heeft u niet perse een vervangende auto nodig, maar is het wel lastig om uw Audi naar onze garage te brengen en weer op te halen? Bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek of omdat u niet weet hoe u vanaf onze werkplaats weer naar huis moet en visa versa? Dan kunt u ook gebruik maken van onze haal en brengservice

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon, uw Audi werkplaats in Leeuwarden en Dokkum.