Enthousiaste verkoopadviseur Audi (m/v, fulltime)

Ter versterking van het Audi team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste topverkoper voor het premium merk Audi voor onze vestiging in Leeuwarden. Als verkoopadviseur Audi draag je jouw passie uit voor het merk. Je bent een ambassadeur voor de organisatie en adviseert potentiële en bestaande klanten over het totale dienstenpakket van Bourguignon inclusief Financieringen, Verzekeringen en Leasing. Je draagt zorg voor het deskundig begeleiden, informeren en adviseren van klanten. Je weet goed in te spelen op de wensen en behoeften van de klant en bent in staat interesse om te zetten in een aankoop. Op proactieve wijze onderhoud je het relatienetwerk en streeft hierbij naar waardering en langdurige relaties met tevreden klanten. Ook zorg je voor een correcte opvolging van leads die binnenkomen via de online commerciële portals en onze eigen website.

Vacature per 12-04-2018

Locatie

Leeuwarden, Bourguignon

Functieomschrijving

Het is het jouw ambitie om de sales prestaties continu te verbeteren en gestelde commerciële doelstellingen met betrekking tot volume, rendement, kwaliteit en kostenbeheersing te behalen. Je bent goed op de hoogte van actuele product- en marktontwikkelingen en weet deze door te vertalen naar de eigen (online)activiteiten.

Wat vragen wij van jou?

  • je hebt een HBO opleiding met een commerciële achtergrond;
  • je hebt aantoonbare verkoopervaring binnen de Automotive (minimaal 5 jaar is een pré);
  • je hebt kennis van financieringen, verzekeringen en leasing;
  • je bent gedreven en enthousiast en je vindt het een uitdaging om met doelstellingen te werken en deze te behalen;
  • je bent stressbestendig, daadkrachtig en in staat zelfstandig te werken;
  • je beschikt over goede contactuele eigenschappen, flexibiliteit en teamgeest;
  • je bent een geboren netwerker en een volwaardige gesprekspartner, die uitdagingen aangaat in plaats van uit de weg;
  • je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • je weet de weg te vinden in de online wereld om zodoende het aanbod op meest succesvolle manier te presenteren.

Wij bieden

Een fulltime baan met veel ruimte voor eigen initiatief bij een informele, no nonsens en resultaatgerichte organisatie. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan in een moderne werkomgeving en een leuk team met hardwerkende collega´s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en een auto van de zaak) en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling.

Contactpersoon vacature

Menno.doodkorte@bourguignon.nl
058 284 7070

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ja, ik ga de uitdaging aan!

Heb je daarnaast ook nog een goed gevoel voor humor en ben je een vrolijke en aardige collega? Reageer dan snel via onderstaand formulier en stuur ons je motivatie en curriculum vitae toe.