Telefonist(e) / gastvrouw/-heer (13 uur per week)

Ben je klant- en servicegericht, communicatief sterk en proactief ingesteld? Dan willen wij graag dat je reageert op deze vacature! Wij zoeken iemand die flexibel inzetbaar is en je bent extra inzetbaar bij verlof of afwezigheid van je collega’s.

Bourguignon

Bourguignon is een familiebedrijf dat oplossingen biedt voor mobiliteitsvraagstukken van particulieren en bedrijven. Dat doen we met de beste en meest gepassioneerde medewerkers die altijd klaarstaan en een onberispelijke service willen leveren. Bourguignon kent een aantal business units; een dealer- en servicebedrijf in Leeuwarden en Dokkum, Occasions, Lease, Verhuur en Schadeherstel. Elke unit levert diverse producten en diensten.

Locatie

Bourguignon Leeuwarden

Functieomschrijving

Als gastvrouw/heer ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent het eerste contact met de klanten van de werkplaats en verkoop. Je biedt de klant bij binnenkomst een kopje koffie aan en begeleidt de klant naar de beschikbare service adviseur of verkoop adviseur. Daarnaast zorg je voor een nette en opgeruimde wachtruimte. Tevens verzorg je de behandeling van alle inkomende telefoongesprekken. Daarnaast voer je licht administratieve werkzaamheden uit.
Als telefonist(e) ben je verantwoordelijk voor het eerste telefonische klantcontact en ben je in staat om de vraag van de klant juist te vertalen en gepaste actie te ondernemen. Dit kan zijn het informeren van de klant, het doorverbinden naar een serviceadviseur voor een afspraak in te plannen of naar een collega op een (andere) vestiging. Er zal ook verkeer terugkomen waarvoor je een terugbelnotitie voor een persoon of een vestiging aanmaakt, daarin zet je dan duidelijk de klantbehoefte. Kortom: een functie met veel klantcontact, waarin je dagelijks een zeer belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid van Bourguignon. Je werkdagen zijn maandag- en donderdagochtend van 7:45 tot 12:45 en om de week  op zaterdag van 9:30 tot 17:00.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een representatieve uitstraling;
  • Je beschikt over een gastvrije, actieve en enthousiaste instelling;
  • Je hebt uitstekende contactuele vaardigheden, beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een sterke klantfocus;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je woont in of nabij de regio Leeuwarden.

Wij bieden

Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief bij een informele, no nonsens en resultaatgerichte organisatie. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan in een moderne werkomgeving en een leuk team met hardwerkende collega´s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling.

De werkzaamheden beginnen per 18 mei 2020.

Contactpersoon vacature

Esther Tent – 058 284 7000

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ja, ik ga de uitdaging aan!

Reageer dan snel via onderstaand formulier en stuur ons je motivatie en CV toe!