Telefoniste / gastvrouw (13 uur per week)

Ben je klant- en servicegericht, communicatief sterk en proactief ingesteld? Dan willen wij graag dat je reageert op deze vacature! Deze vacature bestaat uit 2 functies, de ene dag werk je als telefoniste en de andere keer als gastvrouw. Wij zoeken iemand die flexibel inzetbaar is voor beide functies. Je bent extra inzetbaar bij verlof of afwezigheid van je collega’s.

Wegens overweldigend succes is deze vacature per 17-09-2018 gesloten!

Functieomschrijving

Als gastvrouw ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent het eerste contact met de klanten van de werkplaats en verkoop. Je biedt de klant bij binnenkomst een kopje koffie aan en begeleidt de klant naar de beschikbare service adviseur of verkoop adviseur. Daarnaast zorg je voor een nette en opgeruimde wachtruimte. Tevens verzorg je de behandeling van alle inkomende telefoongesprekken. Daarnaast voer je licht administratieve werkzaamheden uit.

Als telefoniste ben je verantwoordelijk voor het eerste telefonische klantcontact en ben je in staat om de vraag van de klant juist te vertalen en gepaste actie te ondernemen. Dit kan zijn het informeren van de klant, het doorverbinden naar een serviceadviseur voor een afspraak in te plannen of naar een collega op een (andere) vestiging. Er zal ook verkeer terugkomen waarvoor je een terugbelnotitie voor een persoon of een vestiging aanmaakt, daarin zet je dan duidelijk de klantbehoefte. Kortom: een functie met veel klantcontact, waarin je dagelijks een zeer belangrijke bijdrage levert aan de klanttevredenheid van Bourguignon.

Waarom jij de geschikte kandidaat voor ons bent

  • Je hebt een representatieve uitstraling;
  • Je beschikt over een gastvrije, actieve en enthousiaste instelling;
  • Je hebt uitstekende contactuele vaardigheden, beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een sterke klantfocus;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je woont in of nabij de regio Leeuwarden.

Over Bourguignon

Bourguignon is een familiebedrijf dat voor particulieren en bedrijven de meest ontzorgende mobiliteitsaanbieder is van Noord Nederland. Dat doen we met de beste en meest gepassioneerde medewerkers die een onberispelijke service willen leveren.

Bourguignon kent een aantal business units; een dealer- en servicebedrijf in Leeuwarden en Dokkum, Occasions, Lease en verhuur, Schadeherstel. Elke unit levert diverse producten en diensten.

Uiteraard bieden wij daarnaast een marktconforme salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons familiebedrijf vinden wij dat iedereen zich moet kunnen ontwikkelen. Dit wordt dan ook ondersteunt. Heb jij het gevoel dat dit jouw baan is, en wil je graag werken binnen de wereld van deze branche? Reageer dan nu via onderstaand formulier en solliciteer direct.

Contactpersoon

Esther Tent – 058 284 7000

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.