Sleutels kwijt Volkswagen

Bent u onverhoopt de sleutels van uw Volkswagen kwijtgeraakt? Vraag nieuwe sleutels aan bij uw Volkswagen-dealer in Friesland. Wij zorgen dat u binnen 48 uur weer over autosleutels beschikt.

Nieuwe sleutels aanvragen

Iedereen raakt wel eens zijn sleutels kwijt. Meestal vindt u ze vanzelf weer terug, maar wat als u ze écht kwijt bent? Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk weer over nieuwe sleutels beschikt. U doet dit op de volgende manier:

  1. Kom bij ons langs in Leeuwarden of Dokkum, of neem telefonisch of per mail contact met ons op.
  2. Wij hebben van u nodig: een kopie legitimatiebewijs en een kopie kentekenbewijs.
  3. Binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt u nieuwe autosleutels.

Sleutels in uw auto laten liggen?

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u precies weet waar uw sleutels zijn, maar dat u er niet bij kunt. Omdat uw sleutels nog in uw Volkswagen liggen en deze vervolgens automatisch op slot is gegaan. Gelukkig kunnen wij u ook hierbij helpen. Onze servicemonteur kan uw Volkswagen openen met behulp van speciaal gereedschap.

Tip van Bourguignon

Bewaar uw sleutelcode zorgvuldig en zorg dat u hier altijd over kunt beschikken. Noteer de code bijvoorbeeld in uw online agenda of e-mail. Zonder de sleutelcode is het bestellen van een nieuwe sleutel een ingewikkelde procedure. Beschikt u ook niet meer over een reservesleutel dan moeten we in bijna alle gevallen (autosleutels die uitgerust zijn met een chip) een nieuwe sleutel in uw auto programmeren. Dit is een tijdrovende klus, dus probeer dit te voorkomen.