ŠKODA Onderhoud

Een langere levensduur en hogere restwaarde voor uw ŠKODA? Laat het onderhoud van uw auto uitvoeren door Bourguignon, uw ŠKODA-dealer in Friesland. Maak vandaag nog een afspraak voor onze uitgebreide onderhoudsservice.


Uw ŠKODA in topconditie

Vakkundig en regelmatig onderhoud van uw ŠKODA is erg belangrijk om de kwaliteit en het comfort dat u van ŠKODA gewend bent, te waarborgen. Met goed onderhoud door een officiële ŠKODA-dealer zorgt u ervoor dat uw ŠKODA in uitstekende vorm blijft. Bovendien behoudt u het recht op alle geldende garanties en services. Voor het onderhoud van uw ŠKODA heeft u de keuze uit twee mogelijkheden. Een vaste onderhoudsinterval of een variabele onderhoudsinterval.

Variabele onderhoudsinterval (Longlife)

Een auto die zelf bepaalt wanneer onderhoud nodig is? Het kan bij ŠKODA! De meeste ŠKODA's die gebouwd zijn na 2001, kunnen op basis van uw rijgedrag bepalen wat het ideale onderhoudsmoment is. Lees meer over onze Longlife onderhoudsservice.

Vaste onderhoudsinterval

U kunt natuurlijk ook kiezen voor de reguliere kleine en grote onderhoudsbeurten die u plant op vaste intervalmomenten. Lees meer over onze Vaste onderhoudsintervallen.

Download de brochure met onderhoudsprijzen per nov. 2017

Instructieboekjes

Hoe verwissel je een lamp? Waar vul je de ruitenwisservloeistof bij? En wat is er mogelijk binnen het navigatiesysteem? Met de ŠKODA Instructieboekjes leer je je ŠKODA tot in de puntjes kennen. Download de handleidingen. Gratis. Simpel. Handig.

Download nieuwe modellen hier
Download oude modellen hier

Kies slim, kies Bourguignon

Bourguignon is hét onderhoudsadres voor uw ŠKODA in Friesland. Uw voordelen op een rij:

»  Onze monteurs zijn gespecialiseerd in ŠKODA

»  Wij werken met originele ŠKODA onderdelen

»  Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

»  Gratis mobiliteitsservice bij een onderhoudsbeurt

»  U behoudt uw fabrieksgarantie

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.