Werkplaatsafspraak ŠKODA

Is uw ŠKODA toe aan een APK keuring, onderhoudsbeurt of reparatie? Plan vandaag nog online een werkplaatsafspraak in bij uw ŠKODA-dealer in Friesland.

Simpel en snel uw afspraak plannen

Via onderstaand formulier plant u heel eenvoudig online een afspraak met onze werkplaats. Kies het merk van uw auto en de gewenste vestiging (Dokkum of Leeuwarden). In de kalender kiest u de gewenste datum. Geef in het kort aan welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en vul uw contactgegevens in. Vervolgens klikt u op versturen en daarna ontvangt u van ons zo snel mogelijk een bevestiging van uw werkplaatsafspraak.

Geniet van vaste voordelen

Bourguignon is officieel dealer van ŠKODA in Friesland. Dit betekent dat u bij ons geniet van alle vaste voordelen VerrassendŠKODA, zoals:

  gratis zomer- en wintercheck

  kortingstarief van € 25,- op uw APK keuring

  extra voordeel op accessoires en originele onderdelen

Bent u nog niet bekend met dit aantrekkelijke klantenprogramma? Lees meer over VerrassendŠKODA of vraag ons naar de voorwaarden.

Telefonische afspraak

Uiteraard is het ook mogelijk om een telefonische afspraak met ons te maken. Voor onze ŠKODA garage in Leeuwarden belt u naar: 058 284 7000 en voor Dokkum belt u naar: 0519 228 090.