Ruitschade_herstel_Bourguignon

Ruitschade

Heb je een sterretje of andere beschadiging in je voorruit?

Direct online plannen

Ruitschade direct laten repareren.

Eenvoudig herstel voorkomt erger. Een kleine beschadiging in je voor- of achterruit is vaak eenvoudig te repareren met een speciale hars. Doet je dit niet, dan kan een kleine ruitschade uitgroeien tot een grote schade. Ruitreparatie is meestal gratis*. Maar bij een grote schade moet de hele ruit worden vervangen. Je ontvangt bij vervanging van ons een korting* op je eigen risico. Op tijd ingrijpen bij een kleine ruitschade is desalniettemin voor jouw altijd voordeliger.

Herstel door jouw dealer

Autoruiten maken deel uit van de beschermende kooiconstructie van je auto. Het vervangen van een ruit komt dan ook heel precies. Een nieuwe ruit dient op een specifieke manier en met de juiste lijm, volgens fabrieksvoorschrift, gemonteerd te worden. Door de voorruit te laten herstellen door Bourguignon, weet je zeker dat dit goed gebeurt en behoudt je alle oorspronkelijke fabrieksgaranties.

24 uur per dag bereikbaar

Ruitschade kan op ieder moment overkomen. Daarom kan je ons mobiliteitsnummer dag en nacht bereiken:

Tijdens kantooruren bel je naar Bourguignon Schadeherstel 058 288 3945.
Buiten kantooruren bel je naar 0800 555 70 00

* Of je in aanmerking komt voor de gratis ruitreparatie of korting op je eigen risico is afhankelijk van je verzekering. Vraag dit na bij jouw verzekeraar of financieel tussenpersoon.