V2%20Header%20zomercampagne%202023.png

SEAT zomeracties

Zorgeloze zomer, OH!

Profiteer van zomerse acties zodat jij een zorgeloze zomer tegemoet kunt rijden. Ontdek nu de acties.

Zomerklaar

Safety Check

Zomertijd is dé periode om erop uit te gaan met jouw SEAT. Maar voordat je op pad gaat, zorg ervoor dat jouw SEAT klaar is voor de reis met onze Safety Check. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat jouw auto veilig is en klaar voor de weg. Je plant de check voor slechts € 30.

Airco Service

Ruik je vreemde luchtjes of is het alweer 3 jaar geleden dat je airco een goede opfrisbeurt heeft gekregen? Plan dan direct een afspraak in voor Airco Service. Zo zet jij zonder zorgen de airco op standje zomer. Voor auto's tot modeljaar 2017 kost een opfrisbeurt € 139. Is jouw auto van na modeljaar 2017, dan betaal je € 189.

Zomerbanden

Doorrijden op winterbanden in de zomer is niet zo handig. Boven de 7 graden kun je het beste zomerbanden gebruiken. Profiteer nu van tijdelijke kortingen op nieuwe zomerbanden en behoud je grip en rijcomfort.

Accessoires voor jouw SEAT

Jouw SEAT is van alle gemakken voorzien, maar natuurlijk wil je nóg meer. Haal alles uit de zomer met onze accessoires. Wat meer spullen meenemen? Maak gebruik van hoge kortingen op heel veel originele SEAT accessoires.

Voordelige zomeraccessoires

*Acties zijn geldig van 1 juni t/m 30 augustus 2023.

** SEAT Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle SEAT’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder SEAT Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten SEAT Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

***Aanbod van toepassing op het huidige model gamma en alleen op afneembare en wegklapbare trekhaken. Vraag jouw service partner of de aangeboden trekhaak met korting ook geschikt is voor jouw SEAT.