2206-SEAT-Zomerdeals-10.jpg

Zomeracties van SEAT

Zomeracties van SEAT

Start jouw zomer

Wordt het zee en strand of ga jij op ontdekking in de natuur? Wat jouw plannen ook zijn deze zomer, de tijd is aangebroken om heerlijk te genieten. Zeker met jouw SEAT in topconditie. Start jouw zomer en plan een zomercheck.

Zomercheck

Zomerklaar

Ga je er deze zomer met de auto op uit? Dan is de zomercheck een goed idee. Bij de zomercheck lopen we jouw SEAT na op 20 essentiële punten, o.a. airco, accu, banden, remmen, vloeistoffen, verlichting en ruitenwissers. Is er iets aan de hand, overlegt je dealer altijd vooraf wat de mogelijkheden en kosten zijn. Zo kom jij deze zomer niet voor verrassingen te staan!

Aircocheck en onderhoud

Lekker fris

Ruik je vreemde luchtjes of is het alweer 3 jaar geleden dat je airco een goede opfrisbeurt heeft gekregen? Plan dan direct een afspraak in voor airco onderhoud. Zo zet jij zonder zorgen de airco op standje zomer. Voor auto's tot modeljaar 2017 kost een opfrisbeurt € 139. Is jouw auto van na modeljaar 2017, dan betaal je € 189.

Zomerproof

Zomerbanden

Doorrijden op winterbanden in de zomer is niet zo handig. Boven de 7 graden kun je het beste zomerbanden gebruiken. Met deze banden is jouw SEAT helemaal klaar voor hoge temperaturen en natte weersomstandigheden. Door in de zomermaanden op zomerbanden te rijden, verkort je je remweg en vergroot je de controle over het stuur. Waar wacht je nog op? Plan alsnog je bandenwissel of vervang die versleten zomerbanden!

Accessoires voor jouw SEAT

Zo kom jij de zomer door

Jouw SEAT is van alle gemakken voorzien, maar natuurlijk wil je nóg meer. Haal alles uit de zomer met onze accessoires. Van fietsendragers en dakkoffers tot een kofferbakmat en zonneschermen, met de onderstaande voordelige accessoires haal je alles uit jouw zomer.

Voordelige zomeraccessoires