2101-seat-mii-electric-kortingsactie-header.jpg

€ 1.500 korting op de SEAT Mii electric bij Bourguignon

Volledig elektrisch rijden

Én voordelig elektrisch rijden

Kies je voor elektrisch rijden, dan kies je voor een slimme mix van verstandig en fun. Je draagt bij aan een betere wereld én je bespaart op onderhouds- en verbruikskosten. Onze compacte Mii electric is nu extra scherp geprijsd. Zo maken we elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen.

Koop 'm nu met € 1.500 korting

Profiteer nu van een tijdelijke korting van € 1.500 op je aankoopbedrag².

Je rijdt een Mii electric al vanaf € 21.900**.

2101-seat-mii-electric-kortingsactie-03.jpg

Bereik

Compact, wendbaar en elektrisch. Stadse routes of snelweg; je zegt het maar. De Mii electric brengt je overal. Met een volle accu heb je een bereik van 260² kilometer. En rijd je 100% in de stad? Dan loopt dat op tot maximaal 358² kilometer.

2101-seat-mii-electric-kortingsactie-04.jpg

Uitrusting

In de nieuwe SEAT Mii electric draait het om jou. Om veilig en relaxed rijden. Om plezier en genieten. Standaard rijk uitgerust met 5 inch kleurendisplay met o.a. smartphone integratie, automatische airconditioning, verkeersbordenherkenning, sportstoelen voor en snellaad-aansluiting.

2101-seat-mii-electric-kortingsactie-02.jpg

Prestaties

Pit, power en prestaties. Door de 61 kW sterke aandrijflijn, met 83 pk en 212 Nm koppel, accelereert de Mii electric van 0 tot 50 km/h in slechts 3.9 seconden. Laat je verrassen door het comfortabele rijgedrag van deze compacte stadsauto.

Voorwaarden & algemene informatie

¹ De aangegeven maximale aantal kilometers is een indicatieve maximale actieradius volgens de WLTP testmethodiek. De maximale actieradius kan worden beïnvloed door onder andere de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijgedrag, weers- en klimaatomstandigheden en de verkeerssituatie. Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in een uur voor 80% opgeladen. Aan een laadpaal (7,2 kW wisselstroomlader) duurt dat ongeveer 4 uur.

² Niet te combineren met Private Lease.