SEAT Webshop

Het lifestyle assortiment is al net zo veelzijdig als onze modellen. De collectie is ontworpen om het SEAT-DNA over te brengen op elk aspect van je dagelijkse leven. Als je een passie hebt voor rijden en SEAT, dan is er een breed scala aan producten die stijl toevoegen aan elke situatie. U vindt de SEAT accessoires in de SEAT shop.

SEAT Kleding

Steel de show met een breed aanbod aan eigentijdse kleding uit de Ateca collectie, word onderdeel van het raceteam met de Motorsport kleding en geniet van de beste basics uit de Essentials collectie. In de SEAT webshop vind je diverse shirts, polo’s, pullovers, vesten, jassen en kledingaccessoires voor zowel dames als heren. Onder ‘Kinderkleding’ vind je zelfs voor de kleinste en beginnende SEAT fans nog leuke items.

SEAT Lifestyle

De SEAT collectie bestaat uit diverse lifestyle producten voor de echte SEAT fan. Net als de SEAT personenauto’s kenmerken de producten zich door hun sportieve en dynamische looks. In de SEAT webshop vind je tassen, caps, paraplu’s, zonnebrillen, horloges, beschermhoezen en meer.

SEAT Sport en Design

Een SEAT is een auto die de aandacht trekt met een bijzondere uitstraling en een flinke dosis plezier. Om het temperamentvolle karakter te benadrukken zijn er voor uw SEAT uiteenlopende accessoires te vinden. Verschillende spoilers en side skirts geven de auto een sportieve aanblik. Mocht je van meer subtiele accenten houden, dan zijn er andere instaplijsten of een andere pookknop te krijgen. Deze categorie heeft alles in zich om extra persoonlijke touch geven aan jouw auto, zowel interieur als exterieur. Bekijk de collectie in de SEAT webshop.

SEAT Wielen

Met de juiste lichtmetalen wielensets laat je zien wat jouw persoonlijke voorkeur heeft, sportiviteit of elegantie. Het ruime assortiment SEAT wielensets is afgestemd op het specifieke model, het design moet van zowel de auto als de wielen elkaar versterken. Zo komt de vormgeving écht tot zijn recht. De lichtmetalen wielensets van SEAT accessoires zijn er voor zomer- en wintergebruik. Ook zijn er aanvullende accessoires in de SEAT webshop verkrijgbaar zoals slotbouten.