SEAT Ruitschade

Heeft u ruitschade aan uw SEAT? Wacht niet langer en laat uw ruit vandaag nog repareren of vervangen door uw SEAT-dealer in Friesland. Reparatie is bij Bourguignon meestal gratis.

Ruitschade? Direct repareren!

Heeft u ruitschade? Een sterretje in uw voorruit kan heel snel uitgroeien tot een grote barst die niet meer te repareren is. Bent u WA + of All-Risk verzekerd dan is ruitreparatie voor u meestal gratis*. Bij ruitvervanging krijgt u bij ons vaak een aantrekkelijke korting* op uw eigen risico. Reparatie is echter altijd voordeliger. Op tijd ingrijpen, is dan ook de meest logische en voordelige keuze.

Veiligheid voor alles

Naast het financiële aspect, is het ook voor uw eigen veiligheid en die van uw passagiers heel belangrijk dat uw ruitschade zo snel mogelijk verholpen wordt. De ruiten van uw SEAT vormen namelijk een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Onze monteurs kennen uw SEAT als geen ander en weten daarom precies hoe uw ruit te repareren of vervangen, zodat de veilige constructie gewaarborgd blijft.

24/7 bereikbaar

Ruitschade kan u op ieder moment overkomen. Daarom is onze Ruitservice dag en nacht voor u bereikbaar:

»  Tijdens kantooruren belt u naar Bourguignon

Leeuwarden: 058 284 7000 en Dokkum: 0519 228 090

»  Buiten kantooruren belt u naar 0800 0242 500

* Of u in aanmerking komt voor de gratis ruitreparatie of korting op uw eigen risico is afhankelijk van uw verzekering. Vraag dit na bij uw verzekeraar of financieel tussenpersoon.

Maak nu een afspraak voor ruitreparatie bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.