SEAT Onderhoudsplan

Houdt u van complete zekerheid? Dan is het SEAT Onderhoudsplan echt iets voor u. Uw volledige onderhoud is geregeld voor een vast bedrag per maand. Sluit vandaag nog het onderhoudsplan af bij uw SEAT-dealer in Friesland.

Onderhoudsplan vanaf € 1,- per dag

Met het SEAT Onderhoudsplan dekt u voor een vast bedrag per maand het volledige onderhoud van uw SEAT af, voor de komende vier jaar. Het grootste voordeel is dat u hierdoor precies weet waar u aan toe bent. De geplande onderhoudsbeurten en benodigde onderdelen worden 100% vergoed. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan. U sluit het onderhoudsplan al vanaf 1 euro per dag af. Het exacte maandbedrag is gebaseerd op uw jaarkilometrage. Uiteraard mag u het aantal kilometers tussendoor laten wijzigen, dan passen wij uw maandtarief hier eenvoudig op aan.

Standaard 4 jaar garantie

Bij de aanschaf van een nieuwe SEAT ontvangt u standaard al twee jaar volledige garantie. Sluit u het SEAT Onderhoudsplan erbij af, dan wordt deze garantie aangevuld met twee jaar extra garantie. Daarmee bent u dus in totaal vier jaar verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten.

Uw voordelen

»  4 jaar dekking voor gepland onderhoud, slijtagedelen en APK

»  Vast bedrag per maand

»  Geen eigen risico

»  100% vergoeding op onderdelen én arbeidsuren

»  Geldig bij Bourguignon en alle andere SEAT dealers

»  Uitsluitend gebruik van originele SEAT onderdelen

»  Overdraagbaar aan een nieuwe eigenaar bij particuliere verkoop

»  Gratis SEAT Onderhoudsplan | SEAT-dealer 

Wilt u ook een onderhoudsplan voor uw SEAT? Wij regelen dit graag voor u. Kom gerust langs bij uw SEAT-dealer in Leeuwarden of Dokkum.