Werkplaatsafspraak SEAT

Is uw SEAT toe aan een bezoekje aan de garage en wilt u dat uw auto door vakkundige monteurs onder handen wordt genomen? Plan vandaag nog online een werkplaatsafspraak in bij uw SEAT-dealer in Friesland.

Simpel en snel uw afspraak plannen

Via onderstaand formulier plant u heel eenvoudig online uw werkplaatsafspraak in. Kies het merk van uw auto en de gewenste vestiging. In de kalender kiest u de gewenste datum. Geef in het kort aan welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden, bijvoorbeeld een APK keuring of grote onderhoudsbeurt. Tenslotte vult u uw gegevens in en klikt u op versturen. U ontvangt daarna zo snel mogelijk een bevestiging van uw afspraak.

Voordelen van uw SEAT-dealer

Bourguignon is officieel SEAT-dealer en dat betekent dat u van allemaal extra services gebruik kunt maken. Enkele voorbeelden:

  • Word lid van Club SEAT en profiteer o.a. van een speciale APK prijs en twee keer per jaar een gratis Check voor uw SEAT.
  • Sluit het serviceabonnement SEAT Drive In af en alle kleine klussen aan uw SEAT worden direct geregeld, zoals een gratis APK, gratis ruitreparatie en gratis bandenreparatie.
  • Kies voor het SEAT Onderhoudsplan en ontvang vanaf € 1,- per maand, bedrag gebaseerd op uw jaarkilometrage, van een complete onderhoudsservice.

Telefonische afspraak?

Wilt u toch liever telefonisch contact? Dat is uiteraard mogelijk. Voor onze garage in Leeuwarden belt u naar: 058 284 7000 en voor onze garage in Dokkum belt u naar: 0519 228 090.