Ruitschade Volkswagen

Heeft u een sterretje of andere beschadiging in uw voorruit? Wacht niet te lang met het behandelen van ruitschade. Eenvoudig herstel voorkomt erger. Maak vandaag nog een afspraak bij uw Volkswagen-dealer in Friesland.

Laat ruitschade direct repareren

Eenvoudig herstel voorkomt erger. Een kleine beschadiging in uw voor- of achterruit is vaak eenvoudig te repareren met een speciale hars. Doet u dit niet dan kan een kleine ruitschade uitgroeien tot een grote schade. Ruitreparatie is meestal gratis*. Maar bij een grote schade moet de hele ruit worden vervangen. U ontvangt bij vervanging van ons een korting* op uw eigen risico. Op tijd ingrijpen bij een kleine ruitschade is desalniettemin voor u altijd voordeliger.

Herstel door uw Volkswagen-dealer

Met een Volkswagen rijdt u een veilige en betrouwbare auto. Uw autoruiten maken deel uit van de beschermende kooiconstructie van uw Volkswagen. Het vervangen van een ruit komt dan ook heel precies. Een nieuwe ruit dient op een specifieke manier en met de juiste lijm, volgens fabrieksvoorschrift, gemonteerd te worden. Door uw ruit te laten herstellen door uw eigen Volkswagen-dealer Bourguignon, weet u zeker dat dit goed gebeurt en behoudt u alle oorspronkelijke fabrieksgaranties.

24 uur per dag bereikbaar

Ruitschade kan u op ieder moment overkomen. Daarom kunt u ons mobiliteitsnummer dag en nacht bereiken:

Tijdens kantooruren belt u naar Bourguignon Schadeherstel 058 288 3945.
Buiten kantooruren belt u naar 0800 555 70 00

* Of u in aanmerking komt voor de gratis ruitreparatie of korting op uw eigen risico is afhankelijk van uw verzekering. Vraag dit na bij uw verzekeraar of financieel tussenpersoon.