Ruitschade Audi

Heeft uw Audi ruitschade? Als u een sterretje in uw voorruit niet direct laat herstellen, loopt u kans dat de schade uitgroeit tot een grote schade. Ruitreparatie is dan niet meer mogelijk. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij uw Audi-dealer in Friesland.

Audi Clever Repair Ruitenservice

Dankzij de Audi Clever Repair Ruitenservice is een kleine ruitschade snel en eenvoudig te repareren. Uw ruit wordt behandeld met een speciaal ontwikkelde hars. Na de behandeling kunt u met het blote oog nagenoeg niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Hoe eerder u bij ruitschade ingrijpt, hoe minder u van de reparatie ziet.

Vergoeding van uw autoverzekeraar

Ruitreparatie door uw Audi-dealer is in de meeste gevallen gratis*. Wacht u te lang met schadeherstel, dan dient de hele ruit vervangen te worden. In dat geval betaalt u altijd een eigen risico. Kiest u voor herstel via Bourguignon, dan ontvangt u een korting* op uw eigen risico. Een bijkomend voordeel is dat u alle oorspronkelijke fabrieksgaranties behoudt omdat wij officieel Audi-dealer zijn.

24 uur per dag bereikbaar

Ruitschade kan u op ieder moment overkomen. Daarom kunt u ons mobiliteitsnummer dag en nacht bereiken:

  • Tijdens kantooruren belt u naar Bourguignon 058 288 3945.
  • Buiten kantooruren belt u naar 0800 555 70 00

* Of u in aanmerking komt voor de gratis ruitreparatie of korting op uw eigen risico is afhankelijk van uw verzekering. Vraag dit na bij uw verzekeraar of financieel tussenpersoon.

Maak nu een afspraak voor ruitreparatie bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.