Ruitenservice ŠKODA

Heeft u ruitschade of zijn uw ruitenwissers versleten? Met de Ruitenservice van ŠKODA houdt u altijd goed zicht in uw ŠKODA. Stel het niet langer uit en kom direct langs bij uw ŠKODA-dealer in Friesland.


Ruitschade?

Heeft u ruitschade? Kleine barstjes of andere lichte beschadigingen kunnen wij bijna altijd snel en eenvoudig repareren met een speciale hars en de juiste gereedschappen. Is uw ruit niet meer te repareren dan vervangen wij het gehele ruit met 100% fabrieksgarantie. Bent u WA beperkt casco (WA+)of volledig casco (All-Risk) verzekerd, dan is ruitreparatie voor u vaak gratis*. Voor ruitvervanging krijgt u een aantrekkelijke korting op uw eigen risico. De ruitenservice van ŠKODA is dus eigenlijk een hele logische en voordelige keuze.

Bel de ŠKODA Ruitenservice

Ruitschade kan u op ieder moment overkomen. Al is het maar een piepklein barstje, het is verstandig om direct in actie te komen. Een klein barstje kan namelijk in mum van tijd uitgroeien tot een grote barst. Dit maakt het voor u niet alleen duurder, het is ook nog eens onveilig. Daarom is de ŠKODA Ruitenservice 24 uur per dag voor u beschikbaar:

»  Tijdens kantooruren belt u naar Bourguignon

Leeuwarden: 058 284 7000 en Dokkum: 0519 228 090

»  Buiten kantooruren belt u naar 0800 023 00 24

Versleten ruitenwissers?

Goed zicht in uw ŠKODA is ook afhankelijk van goed werkende ruitenwissers. Zorg dus dat uw ruitenwissers tijdig worden vervangen. Bij Bourguignon beschikken wij over originele ŠKODA-ruitenwissers die speciaal ontworpen zijn voor uw ŠKODA. Ruitenwissers op maat dus. 

* Of u in aanmerking komt voor de gratis ruitreparatie of korting op uw eigen risico is afhankelijk van uw verzekering. Vraag dit na bij uw verzekeraar of financieel tussenpersoon.

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.