Reparatie met Originele Audi Onderdelen

Kwaliteit is de optelsom van alle onderdelen. En daarom werken wij bij Bourguignon uitsluitend met originele Audi onderdelen. Plan vandaag nog een afspraak voor reparatie of onderhoud bij uw Audi-dealer in Friesland.

Kies voor kwaliteit

Rijdt u Audi, dan kiest u heel bewust voor kwaliteit. Een kwaliteitsniveau die alleen Audi-rijders ervaren. Om deze kwaliteit te waarborgen, werken wij uitsluitend met originele Audi onderdelen. De keten is immers zo sterk als de zwakste schakel. Met andere woorden; alleen als elk afzonderlijk deel van uw Audi nauwkeurig en betrouwbaar functioneert, profiteert u van optimaal rijcomfort, hoge productiekwaliteit en beproefde veiligheid.

Garantie op Audi onderdelen

Audi Originele Onderdelen® worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi. Dit geeft u de zekerheid dat ieder onderdeel tot in perfectie op elkaar aansluit. Audi doet niet aan concessies en levert alle onderdelen op basis van de beschreven kwaliteitseisen. Bij Bourguignon hebben wij de kennis en ervaring in huis die hoort bij de vooruitstrevende techniek van Audi. Zo blijft uw Audi in topvorm. Uiteraard ontvangt u, zoals u van ons gewend bent, twee jaar garantie op de onderdelen én montagewerkzaamheden.

Audi Top Service

Bij Bourguignon gaan we verder dan alleen het repareren, onderhouden of keuren van uw Audi. Wij maken u het zo gemakkelijk mogelijk met onze Audi Top Service. Wij staan klaar om u volledig te ontzorgen. Laat uw agenda geen ruimte vrij om uw Audi te brengen en weer ophalen? Dan doen wij dit graag voor u met onze haal en brengservice. Wilt u liever mobiel blijven? Dan staat er vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of leenfiets voor u klaar. U selecteert de gewenste service bij het online plannen van uw afspraak.

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon, uw werkplaats in Leeuwarden en Dokkum.