Profiteer bij Bourguignon ook in 2021 van 8% bijtelling

8% bijtelling nu het nog kan. 

Profiteer van 8% bijtelling in 2021

Ben je op zoek naar een elektrische auto met slechts 8% bijtelling? Dan ben je ook in 2021 bij Bourguignon aan het juist adres. Want wij hebben de meest populaire elektrische modellen in diverse uitvoeringen nog uit voorraad leverbaar.  

De Audi e-tron

De Audi e-tron en e-tron Sportback zijn het summum van stijlvol elektrisch rijden. Deze prachtige auto zorgt voor een ongekende rijbeleving. Binnen 30 minuten is de accu weer tot 80% opgeladen en geniet je van vele kilometers meteen heerlijk rijcomfort. Het comfortabele en gedigitaliseerde interieur van de Audi e-tron en e-tron Sportback onderstrepen zijn vooruitstrevende karakter.

Specificaties van de Audi e-tron

Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Slim, comfortabel & zuinig: de ID. familie zet een nieuwe standaard voor elektrisch rijden. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. De ID.3 is zeer populair en zolang de voorraad strekt nog tegen 8% bijtelling te rijden. 

Specificaties van de Volkswagen ID.3

SEAT Mii electric

Andere tijden, ander vervoer. De nieuwe SEAT Mii electric brengt je overal. Stadse routes of snelweg; je zegt het maar. Kies voor design en details. Kies voor technologie en verbinding. De nieuwe SEAT Mii electric is tijdelijk extra scherp geprijsd en nog uit voorraad leverbaar met 8% bijtelling. Wordt hij jouw nieuwe urban stadsgenoot?

Specificaties van de SEAT Mii electric

ŠKODA CITIGOᵉ iV

Elektrische stadsauto's zijn enorm populair onder de mensen die zich veel in drukke steden begeven. De CITIGO ͤ  iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek.  Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

Specificaties van de SKODA CITIGOᵉ iV

Meer informatie ontvangen?