Volkswagen Private Lease van Bourguignon

Zonder enige zorgen over dure verzekeringen, reparaties of grote investeringen kunt u tegenwoordig een gloednieuwe auto rijden met het Abonnement van Bourguignon. Ook wel Private Lease of Privé Lease genoemd. Geheel zorgeloos rijden kan bij Bourguignon nu tijdelijk vanaf € 199,- per maand. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud, banden, reparatie, verzekering en wegenbelasting. Het is namelijk allemaal inbegrepen in de leaseprijs.

Volkswagen Abonnement van Bourguignon

Rijdt u graag met een zeker gevoel in uw Volkswagen? Dan is Volkswagen Private Lease voor u de ideale uitkomst. Zonder borg of grote investering vooraf, rijdt u in één van de nieuwste Volkswagen modellen. Het maandtarief van uw Volkswagen Abonnement wordt van te voren vastgesteld, zodat u exact weet hoeveel u maandelijks kwijt bent. In het Volkswagen Abonnement zijn alle autokosten inbegrepen, met uitzondering van de brandstofkosten en eventuele bekeuringen. Het maandtarief wordt onder andere bepaald aan de hand van de jaarlijkse kilometrage. U maakt van te voren een inschatting, maar kunt dit tussentijds probleemloos wijzigen. Bezit u een inruilauto dan wordt de waarde hiervan verrekend met uw maandbedrag.

Voordelen van Volkswagen Private Lease

  • Geen groot aankoopbedrag nodig
  • Onderhoudskosten zijn inbegrepen
  • Elke twee of drie jaar een nieuwe Volkswagen
  • Volledig grip op uw autokosten
  • Geen restschuld of aanbetaling
  • Inclusief uitgebreide pechhulp door heel Nederland
  • All-Risk autoverzekering
  • Geen bijtelling

De Privé Lease modellen van Volkswagen

Twijfelt u tussen lease of koop?

Volkswagen Private Lease biedt de ideale uitkomst wanneer u graag een nieuwe Volkswagen wilt rijden, maar niet beschikt over het aankoopbedrag. Maar ook wanneer u wel een nieuwe Volkswagen kunt kopen, is privé lease een hele slimme keuze. Kiest u voor lease, dan kiest u namelijk voor onbezorgd rijplezier. Alle kosten, inclusief onderhoud en reparatie, zijn inbegrepen en daarmee sluit u zoveel mogelijk financiële risico's uit. Zo rijdt u nóg prettiger in uw nieuwe Volkswagen.

Rijk uitgeruste Volkswagen modellen

Speciaal voor het Volkswagen Abonnement hebben wij een ruime aanbod aan Volkswagen modellen geselecteerd. Deze modellen kenmerken zich door hun rijke uitrusting en lage brandstofverbruik. Het goede nieuws is dat Volkswagen Private Lease in feite voor iedereen beschikbaar is. Het is niet nodig om een leaseauto via uw werkgever te regelen, zolang u maar aan kunt tonen dat u over voldoende inkomen (salaris of uitkering) beschikt.

Wilt u meer informatie of een proefrit aanvragen?

Om u zo goed en gericht mogelijk van dienst te zijn vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen.