SEAT Private Lease van Bourguignon

Wilt u onbezorgd rijden in een nieuwe SEAT zonder grote investering vooraf? Het SEAT Abonnement maakt dit mogelijk. U maakt gebruik van Private Lease voor een aantrekkelijk maandbedrag. Vraag via onderstaand formulier een offerte aan of kom langs bij Bourguignon. Wij vertellen u graag meer.

SEAT Privé leasen

Leasen alleen mogelijk via uw werkgever? Niet meer! Met SEAT Private Lease rijdt u eenvoudig en voordelig in een leaseauto voor privé doeleinden. U hoeft het leasecontract dus niet langer via uw werkgever te regelen. Dus ook als ZZP’er of uitkeringsgerechtigde komt u in aanmerking voor Private Lease. Met het SEAT Abonnement rijdt u tegen een aantrekkelijk maandbedrag in een splinternieuwe SEAT. Bij Bourguignon hebben we een mooie selectie aan nieuwe SEAT modellen met een laag brandstofverbruik.

De Privé Lease modellen van SEAT

Geniet nog meer van uw SEAT

SEAT staat garant voor optimaal rijplezier. Maar met een SEAT leaseauto geniet u nog meer van uw voertuig. Met een Private Leasecontract weet u namelijk precies waar u de komende jaren aan toe bent. U betaalt een vast maandbedrag met alle vaste autokosten inbegrepen. De enige kosten die u zelf nog dient te betalen zijn de brandstofkosten en eventuele bekeuringen. Wij regelen verder alles voor u: het onderhoud, eventuele reparatie, banden wisselen, wegenbelasting en de All-Risk verzekeringspremie. Wilt u een auto inruilen dan wordt de waarde van uw inruilauto in mindering gebracht op uw maandbedrag.

Waarom privé leasen?

Autolease is een ideale oplossing voor mensen die graag zorgeloos in een nieuwe auto willen rijden. Een grote investering is niet nodig voor de aanschaf van het voertuig. Met lease huurt u in feite uw droomauto voor een vast bedrag per maand. Omdat alle kosten zijn inbegrepen hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Eventuele onverwachte kosten zijn gedekt en wij regelen alles voor u. En na afloop van uw Private Leasecontract heeft u opnieuw de keuze uit de mooiste nieuwe SEAT modellen.

Voordelen van SEAT Private Lease

  • Geen groot aankoopbedrag nodig
  • Onderhoudskosten en reparatie zijn inbegrepen
  • Elke twee of drie jaar een nieuwe SEAT
  • Volledig grip op uw autokosten
  • Geen restschuld of aanbetaling
  • Inclusief All-Risk verzekeringspremie
  • Geen bijtelling

Wilt u meer informatie of een proefrit aanvragen?

Henk of Atte helpen u verder.

Om u zo goed en gericht mogelijk te helpen vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen.