Terug

14 juli 2015

Bn'ers starten grote roadtrip door Europa

Fans van Expeditie Robinson kunnen nu hun nieuwe avontuur starten. Naast dat Freddy Tratlehner en Rick Brandsteder mee doen, zijn Ferry Doendens en Kay Nambiar ook in de auto gestapt en gestart aan de ’Short vs Fast’ serie. De serie start vanaf vandaag en de roadtrip die tussen Berlijn en Barcelona is kunt u gewoon volgen via shortfast.nl.

Freddy en Rick rijden in een avontuurlijke wagen met vierwiel-aandrijving, die in z'n voordeel is op B-wegen en offroad. Ferry en Kay hebben weer een andere troef in handen: hun wagen heeft 280 pk’s en is dus de koning van het asfalt. Tussen Berlijn en Barcelona wordt afwisselend over snelwegen en binnendoor gereden, terwijl de teams een aantal challenges zo goed mogelijk moeten volbrengen. Camera's in en om de wagens volgen de roadtrip op de voet. Om de dag is een nieuwe aflevering online te bekijken. 

Aan het publiek de vraag welk team uiteindelijk als eerste bij de finish arriveert. Onder de juiste inzendingen op shortfast.nl wordt een roadtrip van € 5.000,- verloot.