Terug

22 juni 2015

Beetle Coupé en Cabrio 2.0 TDI: zuinig met zijn voordelen

De Volkswagen Beetle Coupé en Cabrio 2.0 TDI zijn nu nog zuiniger geworden. Daarmee rijdt u al een Beetle Coupé vanaf €30.130* en de Cabrio vanaf €34.530*, deze modellen komen beide in aanmerking voor 20% bijtelling bij zakelijk gebruik. Een extra voordeel daarop is nog eens dat de catalogusprijzen ook zijn gedaald. De Volkswagen Beetle Coupé en Cabrio zijn onlangs al te bestellen bij Bourguignon.

De 2.0 TDI met 81 kW/110 pk voor de Beetle Coupé en Cabrio voldoet aan de Euro 6-emisisenorm. Met deze motor heeft de Coupé met vijfbak een gemiddeld verbruik van 4,1 l/100 km en de Cabrio van 4,2 l/100 km. De gemiddelde CO2-uitstootcijfers van respectievelijk 107 en 110 g/km zorgen voor 20% bijtelling – ideaal voor rijders die zakelijk en fun willen combineren. Al helemaal omdat die 20% wordt berekend over aangescherpte catalogusprijzen.

Nieuwste op het gebied van navigatie en infotainment

De Beetle-modellen zijn er nu ook met de nieuwste generatie infotainment en navigatie. Zelfs de Trend-uitvoering beschikt al standaard over het Multimediasysteem Composition Colour met kleurenaanraakscherm. Ook een boordcomputer en elektrische bediening van ramen en spiegels zijn altijd standaard. De Beetle Cabrio heeft standaard elektrische kapbediening. De Design- en Sport-uitvoeringen bieden nog meer luxe.

Hart voor de zaak: Executive pakket gaat online 

Een interessante (zakelijke) optie voor de Beetle is het Executive-pakket. Inbegrepen hierbij zijn onder meer het radio-/navigatie Discover Media met onbeperkt gratis downloads van kaartgegevens, acht luidsprekers, 6,5-inch kleurenaanraakscherm, Bluetooth, USB- en AUX-aansluitingen, alarm, multifunctioneel met leer bekleed stuur, Park Distance Control en Car-Net online diensten met 3-jarig abonnement. Het Executive-pakket is er vanaf 1.658 euro. 

Bekijk hier alle prijzen van de Beetle Coupé en Cabrio