Mobiliteitsgarantie Volkswagen

Autopech? Zelfs met een Volkswagen kan het een keertje tegenzitten. Dankzij de gratis Mobiliteitsgarantie van Volkswagen bent u echter snel weer op weg. Maak nu een afspraak bij uw Volkswagen-dealer in Friesland voor meer informatie.

Gratis Mobiliteitsgarantie

Bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen ontvangt u de Mobiliteitsgarantie helemaal gratis. Het pechhulp team staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar in bijna heel Europa.

Mocht u onverhoopt stil komen te staan met uw Volkswagen, dan zorgen wij dat u direct geholpen wordt. Deze dienstverlening kost u helemaal niets en geldt in ieder geval tot de eerste voorgeschreven grote onderhoudsbeurt. Laat u vervolgens het reguliere onderhoud, volgens fabrieksvoorschriften, door Bourguignon of een andere Volkswagen-dealer uitvoeren, dan blijft de Mobiliteitsgarantie kosteloos doorlopen.

Uitgebreide dekking

De servicemonteurs streven er altijd naar om uw Volkswagen ter plaatse te repareren en u binnen drie uur weer op weg te helpen. Is directe reparatie niet mogelijk, dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Opties zijn:

  • Andere vervoersmogelijkheid zoals taxi of openbaar vervoer (tot maximaal € 77,-); of
  • Vervangende auto voor de duur van de reparatie (tot maximaal 3 dagen); of
  • Hotelovernachting voor u en uw passagiers (maximaal 1 nacht inclusief ontbijt).

Kosten die voor eigen rekening komen

Met de Mobiliteitsgarantie bent u verzekerd van hulp bij autopech. Wij nemen een groot deel van de kosten op ons, maar er zijn een aantal kosten die voor uw eigen rekening komen. Bijvoorbeeld wanneer de pech veroorzaakt is door eigen toedoen of oorzaken van buitenaf. Zoals:

  • Geen of verkeerde brandstof getankt
  • Sleutel in afgesloten voertuig achtergelaten
  • Lekke band (alleen vergoeding van voorrijdkosten)
  • Achteraf verkeerd ingebouwde accessoires
  • Ongeval of (poging tot) diefstal

In de Mobiliteitsgarantie brochure leest u meer over pech onderweg en de Mobiliteitsgarantie, vergoedingen en voorwaarden.

Gratis mobiliteitsnummer 0800- 555 7000

Meer weten over de Mobiliteitsgarantie van Volkswagen? Maak nu een afspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.