LongLife Onderhoud Audi

Iedere auto heeft onderhoud nodig, ook een Audi. Maar dankzij de LongLife Service onderhoudsintervallen, heeft uw Audi minder vaak onderhoud nodig. Is uw Audi toe aan een onderhoudsbeurt dan krijgt u automatisch een intervalmelding in het instrumentenpaneel.

Laat het denkwerk maar aan Audi Bourguignon over

Een auto die voor u bepaalt wanneer onderhoud nodig is? De LongLife Service laat zien hoe vooruitstrevend de technologie van Audi in uw voordeel werkt. Afhankelijk van uw rijgedrag, bepaalt uw auto zelf wanneer een onderhoudsbeurt nodig is. Zodra u een intervalmelding krijgt in het instrumentenpaneel, kunt u ons bellen voor een afspraak en regelen wij het benodigde onderhoud voor u.

Waarom kiezen voor Bourguignon?

Het is eigenlijk heel simpel. Zegt u Audi, dan zegt u Bourguignon. U vindt nergens anders in Friesland een Audi specialist die meer passie heeft voor, en meer kennis heeft van dit prachtige automerk. Maar voor de zekerheid zetten wij uw voordelen toch even op een rijtje:

»  Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Audi

»  Wij werken met originele Audi onderdelen

»  Gratis APK bij een onderhoudsbeurt

»  Gratis mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt

»  U behoudt uw fabrieksgarantie

Oog voor het milieu

De geavanceerde technologie van Audi is niet alleen goed voor uw portemonnee, het draagt ook een steentje bij aan een beter milieu. Dankzij de slimme techniek weten we precies het juiste moment voor onderhoud en voorkomen we dat onderdelen onnodig worden vervangen. En door de moderne motoren en speciaal ontwikkelde motoroliën heeft uw Audi minder vaak onderhoud nodig. 

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.