Long Life Onderhoud Volkswagen

Snel en voordelig uw onderhoud regelen voor uw Volkswagen? Laat het onderhoud uitvoeren door Bourguignon, uw Volkswagen-dealer in Friesland. Maak vandaag nog een afspraak voor Long Life Onderhoud.

Uw Volkswagen altijd in topvorm

Op het moment dat u voor het eerst wegrijdt in uw nieuwe Volkswagen, bent u verkocht. Zo fijn heeft u nog nooit in een auto gereden. Dat gevoel wilt u toch zo lang mogelijk behouden? Met goed onderhoud verzorgd door Bourguignon, blijft uw Volkswagen in topvorm. Bovendien behoudt u het recht op alle geldende garanties en extra services zoals de mobiliteitsgarantie en vervangend vervoer.

Verlengde onderhoudsintervallen

Tegenwoordig rijden bijna alle Volkswagen modellen standaard op verlengde onderhoudsintervallen, oftewel Long Life onderhoud. Dit betekent dat de boordcomputer van uw Volkswagen zelf het onderhoudsmoment bepaalt op basis van uw rijgedrag. Bij gunstig rijgedrag is dat pas bij 30.000 kilometer of twee jaar. Op het moment dat uw auto toe is aan een onderhoudsinterval, krijgt u een servicemelding in uw instrumentenpaneel en kunt u een afspraak bij ons inplannen.

Long Life onderhoudsbeurt

Tijdens de Long Life onderhoudsbeurt worden de volgende werkzaamheden verricht:

  • controle op alle essentiële punten
  • vervangen van olie en oliefilter
  • bijvullen van ruiten-, rem- en koelvloeistof
  • controle van stuurbekrachtiging
  • eventuele extra werkzaamheden op basis van fabrieksvoorschriften, afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen

Voor een aantal Volkswagen modellen geldt een afwijkende onderhoudsinterval. U vindt het serviceplan voor uw eigen auto bij uw wagendocumentatie.