Volkswagen e-Up

Volkswagen e-UP!

Terug van weggeweest: de nieuwe e-UP!

Bekijk voorraad

Terug van weggeweest: de nieuwe e-UP!

De e-UP! gaat al een tijdje mee maar is vernieuwd! Net als de auto zelf is ook de techniek lekker compact. Door slimme innovaties is de actieradius flink opgeschroefd waardoor u met een volle accu meer dan 250 kilometer rijdt. Ideaal voor woon-werk verkeer. En de laadtijd? Met een wallbox voor thuis of op het werk (7,2kW wisselstroom) is de e-up! 80% volgeladen in iets meer dan 4 uur. Snelladen tot 80% duurt slechts 1 uur.

Profiteer nu nog van subsidie tot € 2.000,-

Net als vorig jaar heeft de Nederlandse overheid ook in 2022 subsidie beschikbaar gesteld op de aanschaf van elektrische auto's. De zogenoemde (SEPP) geldt ook voor deze nieuwe Volkswagen e-UP (€ 2.000). De subsidiepot is bijna leeg, de kans bestaat dat deze binnen enkele weken geheel leeg is. Profiteer daarom nog snel van de mogelijkheid. 

De Volkswagen e-UP!

Veilig, comfortabel en relaxed de weg op? Met de e-up! uitvoering zit dat wel goed. Dankzij de automatische airconditioning (Climatronic), Cruise control, achteruitrijcamera, rijstrookassistent (Lane Assist) en Radio Composition Phone met Bluetooth-voorbereiding is elke rit een ontspannen rit. En natuurlijk komt uw e-up! standaard al met een laadkabel. Heeft u daar geen omkijken meer naar.

Wij helpen u graag verder