SEAT Summer Deals Header (1)

SEAT Summer Deals

20 t/m 25 juni 2022

Installeer gratis Dataplug

Profiteer van de Summer Deals bij SEAT

Profiteer nu tijdelijk van ongekend veel voordeel tijdens de SEAT Summer deals. Of u nu kiest voor private lease, financiering of juist een nieuwe auto koopt; u kunt gegarandeerd rekenen op goede Summer deals. Wees er snel bij! De actieperiode is van 20 t/m 25 juni.  

  • Private lease voordeel op een SEAT Ibiza of SEAT Arona
  • Financieringskorting tot wel € 1.500 euro op een nieuwe SEAT
  • Pakketvoordeel op een nieuwe SEAT tot € 2.500
  • Extra scherpe inruiltarieven op uw inruilauto
  • Een "unexpected" winactie!
Bekijk de acties tijdens de Summer Deals

Win op zaterdag 25 juni een ballonvaart voor 2 personen!

Op de laatste dag van de SEAT Summer Deals week pakt Bourguignon uit met een winactie, op deze dag kunt u namelijk een ballonvaart voor 2 personen winnen! 

Hoe maak ik kans? Iedere bezoeker maakt op zaterdag 25 juni kans op het winnen van de ballonvaart! Een bezoek aan de showroom is al voldoende.

Wij koppelen uw SEAT met een gratis dataplug!

Speciaal voor SEAT-rijders met een SEAT tussen 2008 en 2020 installeren wij op 25 juni, geheel kosteloos, de SEAT dataplug in uw auto. Dankzij deze Dataplug (en de bijbehorende APP) maakt u uw SEAT nog slimmer. Zo kunt u gebruik maken van allerlei slimme functies waaronder parkeerlocatie, brandstofgebruik en tankinhoud. Onze SEAT-specialisten zitten op 25 juni klaar om u te helpen met installeren. Let op, op = op. Terwijl de SEAT Dataplug geïnstalleerd wordt kunt u in Spaanse sferen genieten van typisch Spaanse hapjes en drankjes. Om de dag compleet te maken zal u de mogelijkheid krijgen om in diverse nieuwe modellen van SEAT proef te rijden. 

* SEAT-modellen vanaf 2008 welke niet gekoppeld zijn.

Neem direct contact op