2009-audi-de-vernieuwde-q2-07.jpg

Tijdelijk tot wel €1.150,- voordeel op een nieuwe Audi Q2 S tronic!

De Audi Q2 35 TFSI S tronic actie uitvoeringen Pro Line, Advanced of S edition zijn tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd met € 1.150,- voordeel!

De Audi Q2 35 TFSI S tronic

Kiest u voor een nieuwe te bestellen of uit voorraad leverbare Audi Q2 35 TFSI S tronic? Dan profiteert u met de Audi Q2 S tronic actie tijdelijk van € 1.150,- extra voordeel op de sportieve en soepel schakelende S tronic automatische transmissie. Daarmee is de Audi Q2 35 TFSI S Tronic al leverbaar vanaf € 39.924,-. Voor welke uitvoering u ook kiest, deze actie geldt op zowel de aantrekkelijke Pro Line, rijk uitgeruste Advanced editon als de sportieve S edition. De Audi Q2 S tronic actie loopt tot en met 31 december 2022, geldt op alle beschikbare uitvoeringen van de Q2 35 TFSI S tronic en is van toepassing op alle nieuw bestelbare modellen.

De voordelen van de S tronic automatische transmissie.

In de Audi Q2 35 TFSI S tronic combineert de S tronic automatische transmissie de efficiency en sportiviteit van een handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat. Het schakelgevoel is altijd exact en sportief, in de volautomatische stand met keuze uit D (Drive) en S (Sport) en handmatig schakelend met de transmissiehendel of de optionele schakelpaddels achter het stuurwiel. Daarbij draagt deze automaat ook nog eens bij aan een lager gebruik en een geringere uitstoot.

Onze Audi adviseurs