Hoofd Administratie (m/v, fulltime)

Bourguignon

Bourguignon is een familiebedrijf dat oplossingen biedt voor mobiliteitsvraagstukken van particulieren en bedrijven. Dat doen we met de beste en meest gepassioneerde medewerkers die altijd klaarstaan en een onberispelijke service willen leveren. Bourguignon kent een aantal business units; een dealer- en servicebedrijf in Leeuwarden en Dokkum, Occasions, Lease, Verhuur en Schadeherstel. Elke unit levert diverse producten en diensten.

Locatie

Bourguignon Leeuwarden

Functieomschrijving

Wil jij werken bij een dynamische onderneming in de Automotive? Ben je ambitieus en hou je van uitdagingen op financieel /administratief gebied? Denk je graag in oplossingen en verbeteringen? Dan zoeken wij jou!

Onder leiding van de controller ben je eindverantwoordelijk voor de  administratie van de binnen de holding behorende werkmaatschappijen. De vanuit de administraties aan te leveren specificaties en aansluitingen t.b.v.het jaarrekeningenwerk behoren eveneens tot verantwoording van het Hoofd Administratie. Daarnaast wordt binnen de financiële administratie de coördinatie van de automatisering en de uitvoering van de salarisadministratie verzorgd. Bij gebleken geschiktheid en getoonde ambitie bestaat de mogelijkheid door te groeien naar de functie van controller.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een proactieve en zelfstandige financial
  • Je hebt een financieel-administratieve opleiding op HBO niveau 
  • Met je hands-on mentaliteit kan je je team inspireren en motiveren
  • Naast een eigen inbreng in de verwerking van financiële data heb je oog voor verbeteringen en toon je initiatief bij implementatie van verbeteringen
  • Natuurlijk is een goed cijfermatig inzicht en accuratesse een voorwaarde
  • Uitstekende beheersing van Excel 

Wij bieden

  • Een fulltime baan
  • Een uitdagende functie in een uitdagende branche
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie 

Reactietermijn

We zien jouw digitale reactie uiterlijk 31 januari tegemoet.

Contactpersoon vacature

Bert Jansen, Controller.

058-2847006

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ja, ik ga de uitdaging aan!

Ben jij de aangewezen persoon die ons team komt versterken? Mail of stuur je motivatiebrief met CV naar bert.jansen@bourguignon.nl