Front office medewerker schade (m/v, fulltime)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste front office medewerker voor onze schadevestiging in Leeuwarden. Als front office medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, draag je zorg voor het deskundig begeleiden, informeren en adviseren van klanten, handel je inkomend telefoon- en emailverkeer af, plant afspraken met klanten in en maakt schadedossiers aan. Verder ondersteun je de schademanagers in de werkzaamheden op het front office.

Functieomschrijving

Je bent een vlotte, stressbestendige en representatieve front office medewerker met een flexibele en proactieve werkhouding. Jij vervult een belangrijke spilfunctie tussen de klant, de werkplaats, leasemaatschappijen en verzekeraars. Je zorgt dat gemaakte afspraken worden nagekomen en houdt de klant op de hoogte van het herstel. Ook ben je communicatief vaardig, je hebt een dienstverlenende instelling en straalt enthousiasme uit. Tot slot ben je accuraat en klantvriendelijk.

Locatie

Leeuwarden, Bourguignon Schadeherstel

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding;
  • Je bent klantgericht;
  • Je bent oprecht en eerlijk;
  • Je hebt relevante werkervaring;
  • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in Friesland.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan bij ons familiebedrijf met leuke hardwerkende collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling.

Contactpersoon vacature

Pieter Boonstra 

pieter.boonstra@bourguignon.nl
058 288 39 45

Ja, ik ga de uitdaging aan!

Ben jij de aangewezen persoon die ons team komt versterken? Reageer dan snel via onderstaand formulier en stuur ons je motivatie en curriculum vitae toe.