Enthousiaste zaterdag verkoper Dokkum

Ter versterking van het verkoop team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste topverkoper voor onze vestiging in Dokkum. Ben jij enthousiast en weet jij de juiste balans te vinden tussen overtuigingskracht en charisma? Dan ben jij het verkooptalent dat we zoeken!

Bourguignon

Bourguignon is een familiebedrijf dat oplossingen biedt voor mobiliteitsvraagstukken van particulieren en bedrijven. Dat doen we met de beste en meest gepassioneerde medewerkers die altijd klaarstaan en onberispelijke service leveren. Bourguignon kent een aantal business units; een dealer- en servicebedrijf in Leeuwarden en Dokkum, Occasions, Lease en verhuur, Schadeherstel. Elke unit levert diverse producten en diensten.

Locatie

Dokkum, Bourguignon

Dé zaterdagbaan voor jou

Als verkoopadviseur ben je het gezicht van het bedrijf voor klanten. Door je enthousiasme zorg je dat de klant zich welkom voelt. Je inventariseert de wensen van de klant en weet vanuit je passie en creativiteit een inspirerend en persoonlijk verkoopadvies te geven. Je bent pas tevreden wanneer je de order hebt gesloten en de klant blij naar huis gaat. Daarnaast zorg jij ervoor dat alles binnen en buiten de showroom er perfect bijstaat.

Dit ga je doen

  • Je zorgt als verkoper dat de klant zich welkom voelt;
  • Je geeft advies en verkoopt producten van Bourguignon;
  • Je zorgt dat de showroom er perfect bij staat;
  • Je helpt mee met het bijhouden van de online showroom

Dit ben jij

  • Je bent ondernemend, klantgericht en zeer commercieel ingesteld;
  • Je bent in je presentatie gastvrij;
  • Je hebt ervaring in de actieve verkoop, bij voorkeur in de autobranche;
  • Je kunt de wensen van de klant vertalen en een goed advies geven;

Geïnteresseerd?

Heb je daarnaast ook nog een goed gevoel voor humor, ben je een vrolijke en aardige collega? Reageer dan snel via onderstaand formulier en stuur ons je motivatie en CV toe!

Contactpersoon vacature: arjen.kingma@bourguignon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.