Enthousiaste verkoopadviseur Volkswagen (m/v, fulltime)

Ter versterking van het Volkswagen team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste topverkoper voor het merk Volkswagen, voor onze vestiging in Leeuwarden. Als verkoopadviseur Volkswagen draag je jouw passie uit voor het merk. Je bent een ambassadeur voor de organisatie en adviseert potentiële en bestaande klanten over het totale dienstenpakket van Bourguignon inclusief Financieringen, Verzekeringen en Leasing. Je draagt zorg voor het deskundig begeleiden, informeren en adviseren van klanten. Je weet goed in te spelen op de wensen en behoeften van de klant en bent in staat interesse om te zetten in een aankoop. Op proactieve wijze onderhoud je het relatienetwerk en streeft hierbij naar waardering en langdurige relaties met tevreden klanten. Ook zorg je voor een correcte opvolging van leads die binnenkomen via de online commerciële portals en onze eigen website.

 

Vacature per 07-12-2018

Bourguignon

Bourguignon is een familiebedrijf dat oplossingen biedt voor mobiliteitsvraagstukken van particulieren en bedrijven. Dat doen we met de beste en meest gepassioneerde medewerkers die altijd klaarstaan en onberispelijke service leveren. Bourguignon kent een aantal business units; een dealer- en servicebedrijf in Leeuwarden en Dokkum, Occasions, Lease en verhuur, Schadeherstel. Elke unit levert diverse producten en diensten.

Locatie

Leeuwarden, Bourguignon

Functieomschrijving

Het is jouw ambitie om de sales prestaties continu te verbeteren en gestelde commerciële doelstellingen met betrekking tot volume, rendement, kwaliteit en kostenbeheersing te behalen. Je bent goed op de hoogte van actuele product- en marktontwikkelingen en weet deze door te vertalen naar de eigen (online)activiteiten.

Wat vragen wij van jou?

  • je hebt een HBO opleiding met een commerciële achtergrond;
  • je hebt aantoonbare verkoopervaring binnen de Automotive;
  • je hebt kennis van financieringen, verzekeringen en leasing;
  • je bent gedreven en enthousiast en je vindt het een uitdaging om met doelstellingen te werken en deze te behalen;
  • je bent stressbestendig, daadkrachtig en in staat zelfstandig te werken;
  • je beschikt over goede contactuele eigenschappen, flexibiliteit en teamgeest;
  • je bent een geboren netwerker en een volwaardige gesprekspartner, die uitdagingen aangaat in plaats van uit de weg;
  • je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • je weet de weg te vinden in de online wereld om zodoende het aanbod op meest succesvolle manier te presenteren.

Wij bieden

Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief bij een plezierige, informele, no- nonsense en resultaatgerichte organisatie. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan in een moderne werkomgeving en een leuk team met hardwerkende collega´s. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een marktconform salaris en een auto van de zaak). Verder bieden we je de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en opleidingen.

Contactpersoon vacature

Jacob.schram@bourguignon.nl
058 284 7015

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ja, ik ga de uitdaging aan!

Heb je daarnaast ook nog een goed gevoel voor humor, ben je een vrolijke en aardige collega? Reageer dan snel via onderstaand formulier en stuur ons je motivatie en curriculum vitae toe.