ebussy

eBussy

De eBussy - afkorting van electric Bus System - is het meest innovatieve en modulaire lichte voertuig ter wereld. Het genereert een dagelijkse actieradius tot 200 km via zijn geïntegreerde zonnemodules en recuperatieaandrijvingen. De maximale actieradius zonder opladen, met een volle accu en zonnepanelen, bedraagt meer dan 600 km. Met meer dan 10 modulaire en verwisselbare opbouwen kan hij in een paar stappen worden omgebouwd tot cabriolet, terreinauto, bakwagen, stationwagon, pick-up of panelvan en kampeerbus.

Met zijn permanente, elektronisch geregelde vierwielaandrijving, meer dan 1000 Nm koppel en zijn app-gestuurde communicatiesysteem, maar ook met andere optionele voorzieningen zoals airconditioning en digitale buitenspiegels, zet de eBussy niet alleen als licht voertuig nieuwe maatstaven. Het leeggewicht zonder batterijen, lading en bovenbouw bedraagt slechts 450-600 kg, maar het kan nog steeds tot 1000 kg lading vervoeren.

Ontdek de e-Bussy bij Bourguignon

  • Of u uw eBussy nu wilt opladen via het stopcontact, met hoogspanning of gewoon door de zon, alles is mogelijk. U kunt uw lege batterijen ook inruilen voor volle batterijen bij de batterij-omruilstations.
  • Uitgerust met zonnepanelen in het dak, wint het eBussy nog eens 200 km per dag, bovenop de terugwinning van remenergie.
  • Een bereik met de standaard mode tot 800 kilometer, binnen 3 uur opgeladen en maar 450kg leeggewicht.

Wilt u meer informatie ontvangen over de eBussy?

Soort aanschaf

Onze eBussy specialisten