Distributieriem en Multiriem ŠKODA

De distributieriem en multiriem zijn belangrijke onderdelen in uw ŠKODA. Deze onderdelen vragen om zorgvuldig onderhoud en tijdige vervanging. Laat het onderhoud van uw distributieriem en multiriem uitvoeren door Bourguignon, uw ŠKODA-dealer in Friesland. Maak vandaag nog een afspraak.

Distributieriem

Vakkundig en regelmatig onderhoud van uw ŠKODA is erg belangrijk. Een onderdeel dat in het bijzonder aandacht benodigd is, is de distributieriem. De distributieriem speelt een cruciale rol voor de werking van de motor. Een versleten distributieriem kan dan ook leiden tot ernstige, en vooral dure, beschadigingen aan uw motor. Afhankelijk van het motortype dient uw distributieriem vervangen te worden bij kilometrages tussen de 90.000 en 240.000 kilometer. Vraag dit gerust bij ons na.

Multiriem

De multiriem is een drijvende kracht van uw ŠKODA. Het zorgt voor aandrijving van de waterpomp, dynamo, stuurbekrachtiging en aircopomp. Werkt uw multiriem niet meer goed door bijvoorbeeld uitdroging of kleine scheurtjes, dan kunnen genoemde systemen daardoor uitvallen. Tijdige vervanging van uw multiriem is dus erg belangrijk. Hoe vaak en wanneer uw multiriem vervangen dient te worden, is afhankelijk van het model en motortype van uw ŠKODA. Uiteraard kijken wij dit graag voor u na.

Kies slim, kies Bourguignon

Bourguignon is hét onderhoudsadres voor uw ŠKODA in Friesland. Uw voordelen op een rij:

»  Onze monteurs zijn gespecialiseerd in ŠKODA

»  Wij werken met originele ŠKODA onderdelen

»  Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

»  Gratis mobiliteitsservice

»  U behoudt uw fabrieksgarantie

Is uw distributieriem of multiriem aan vervanging toe? Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.