CarePort Volkswagen Bedrijfswagens

Wilt u het risico op onverwachte kosten zoveel mogelijk uitsluiten? Dan is Volkswagen Bedrijfswagens Careport voor u een ideale uitkomst. Uw volledige onderhoud is geregeld voor een vast bedrag per maand. Sluit vandaag nog een Careport reparatie- en onderhoudscontract af bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Reparaties en onderhoud voor een vaste prijs

Met CarePort Volkswagen Bedrijfswagens dekt u voor vaste maandelijkse kosten het volledige onderhoud van uw Volkswagen bedrijfswagen af. U koopt als het ware het onderhoud en eventuele reparaties af. Ook nieuwe banden en vervangend vervoer kunt u regelen in het CarePort contract. U weet precies waar u aan toe bent. Dit maakt budgetbewaking wel erg gemakkelijk.

Tarief CarePort Volkswagen Bedrijfswagens

Het tarief voor het CarePort reparatie- en onderhoudscontract wordt berekend aan de hand van het model en de uitvoering van uw bedrijfswagen en het aantal kilometers dat u rijdt. Vooraf maakt u dus een schatting hoeveel kilometers u per jaar denkt te rijden. Als tussendoor blijkt dat uw schatting te hoog of te laag is ingezet, dan wijzigen wij dit tussentijds voor u.

Uw voordelen

»  Vaste maandelijkse kosten

»  Eén maandelijkse factuur

»  Geen onverwachte kosten

»  Geen eigen risico

»  100% vergoeding op onderdelen én arbeidsuren

»  Uitsluitend gebruik van originele Volkswagen onderdelen

»  Geldig bij Bourguignon en alle andere SEAT dealers

Bent u geïnteresseerd in het CarePort contract van Volkswagen Bedrijfswagens? Kom dan langs voor een adviesgesprek in Leeuwarden of Dokkum.