BearLock inbouwen Friesland

Uw auto optimaal beveiligen? BearLock is de nummer 1 beveiligingsoplossing tegen autodiefstal. BearLock is een volledig ingebouwd, mechanisch slot voor de versnellingsbak of stuurkolom van auto's. Het blokkeert de versnelling of stuuras, waardoor diefstal vrijwel onmogelijk is.

BearLock DE #NUMMER1

  • 100% betrouwbaar mechanisch slot
  • Gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij 
  • Aanbevolen door verzekeraars 
  • Beschikbaar voor vrijwel elke Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagen
  • Volledig mechanisch systeem dus storingen en falen zijn uitgesloten 
  • In harmonie met bestaande techniek en interieur
  • BearLock inclusief inbouw vanaf € 499,-

Wat is BearLock en hoe werkt het?

BearLock is een volledig ingebouwd, mechanisch slot voor de versnellingsbak of stuurkolom van auto's. Om de versnellingsbak wordt een stalen beschermkap geplaatst, welke een vergrendeling maakt voor het schakelmechanisme. Op het moment dat u de Bearlock inschakelt, gaat een pen door de schakelstang waardoor de versnelling blokkeert. Bij handschakel auto's wordt de blokkeer versnelling in zijn achteruit op slot gezet. Omdat de auto nu niet meer kan rijden, is diefstal nagenoeg onmogelijk. De stalen constructie om het schakelmechanisme wordt stevig vast gezet met breekbouten, zodat deze niet zomaar losgemaakt kan worden. Het slot vormt één geheel met het chassis van de auto en wordt geïnstalleerd in harmonie met bestaande techniek en interieur.

In combinatie met autoalarm

Let op: BearLock is geen vervanger voor een autoalarm. BearLock beveiligt de auto extra tegen diefstal maar biedt geen bescherming tegen inbraak. Bovendien is de BearLock een handmatige handeling, die wellicht eens vergeten kan worden. Wij adviseren daarom altijd om een BearLock te combineren met een autoalarm klasse 2, 3 of 5. Hiermee is de auto optimaal beveiligd.

Welke BearLock is geschikt voor mijn auto?

BearLock biedt voor vrijwel alle auto's een oplossing. Voor meer informatie, inbouwmogelijkheden en een aantrekkelijk voorstel vult u onderstaand formulier in.