Bandenhotel Bourguignon

Beschikt u niet over een ruimte om uw autobanden op te slaan en/of wilt u er zeker van zijn dat de functionele eigenschappen van uw banden zo lang mogelijk behouden blijven? Laat uw winterbanden of zomerbanden opslaan tegen een aantrekkelijk tarief in het bandenhotel van Bourguignon, uw autodealer in Friesland.

Opslagruimte voor seizoensbanden

De prettige wegligging van uw auto is mede afhankelijk van de juiste banden voor de juiste seizoenen. Het gebruik van seizoensbanden betekent echter wel dat u tussen de seizoenen door uw banden moet opslaan. Echter is niet iedere ruimte geschikt voor opslag. Onder optimale condities blijft de kwaliteit van uw banden namelijk beter gewaarborgd. Heeft u geen geschikte opslagruimte, dan biedt ons bandenhotel voor u een mooie uitkomst.

Vijf sterren bandenhotel

In ons vijf sterren bandenhotel worden uw zomer- en/of winterbanden (figuurlijk) in de watten gelegd. In de klimaatgecontroleerde ruimten is een vrijwel constante temperatuur en vochtigheidsgraad. En daar houden uw banden van. Daarnaast is er weinig verlichting zodat UV stralen geen kans krijgen om het rubber van uw banden aan te tasten. Het gevolg? Uw banden gaan langer mee en de functionele eigenschappen blijven zo lang mogelijk behouden. Het goed opslaan van winterbanden en zomerbanden heeft dus zo zijn voordelen.

Boek nu een verblijf

Gunt u uw banden het allerbeste? Laat uw winterbanden opslaan. Boek dan nu een verblijf in ons bandenhotel voor een aantrekkelijk tarief. Wij zorgen dat uw banden deskundig worden gedemonteerd en indien gewenst monteren wij ook direct uw nieuwe banden.

Maak voor (de)montage van uw banden een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.