Autosleutels kwijt?

Bent u onverhoopt uw autosleutels kwijt geraakt? Neem vandaag nog contact op met Bourguignon, uw officieel dealer van de merken: Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer over sleutels beschikt.

Nieuwe sleutels aanvragen

Autosleutels kwijtraken overkomt vrijwel iedereen wel eens. Meestal vindt u ze vanzelf weer terug, maar wat als u ze écht kwijt bent? Dan kunt u bij ons een nieuwe sleutel aanvragen voor de merken: Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. U doet dit op de volgende manier:

  1. Kom bij ons langs in Leeuwarden of Dokkum, of neem telefonisch of per mail contact met ons op.
  2. Wij hebben van u nodig: een kopie legitimatiebewijs en een kopie kentekenbewijs.
  3. Binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt u nieuwe autosleutels.

Sleutels in auto laten liggen

Misschien bent u uw sleutels niet kwijt, maar heeft u ze per ongeluk in uw auto laten liggen. Als uw auto vervolgens automatisch op slot gaat, is dit erg vervelend. Gelukkig komt dit vaker voor en kunnen wij u hierbij helpen. Onze servicemonteur kan uw auto openen met behulp van speciaal gereedschap.

Tip van Bourguignon

Bewaar uw sleutelcode zorgvuldig en zorg dat u hier altijd over kunt beschikken. Noteer de code bijvoorbeeld in uw online agenda of e-mail. Zonder de sleutelcode is het bestellen van een nieuwe sleutel een ingewikkelde procedure. Beschikt u ook niet meer over een reservesleutel dan moeten we in bijna alle gevallen (autosleutels die uitgerust zijn met een chip) een nieuwe sleutel in uw auto programmeren. Dit is een tijdrovende klus, dus probeer dit te voorkomen.