092019 Audi TT Roadster-22.jpg

TT Roadster

Luchtig design.

 • Kopen v.a.

  € 68.226,-

 • Private lease v.a.

  € 903,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 903,-

 • Bijtelling

  22 %

De Audi TT Roadster

Een echte sportwagen met een ontwerp dat onmogelijk voor een andere auto is aan te zien. Al twee decennia biedt elke Audi TT een karakteristieke uitstraling die elke generatie met zijn tijd meegaat. De TT Roadster biedt een sportieve beleving en het plezier van open rijden. Bovendien is de TT al twee decennia een echte Audi, met de modernste technologieën en de beste afwerking.

Pure power

De Audi TT Roadster beschikt duidelijk over hetzelfde DNA als de andere Audi sportmodellen. Onder de vier ringen op de motorkap liggen sterke benzinemotoren. De 40 TFSI 145 kW/197 pk is er met zeventraps S tronic versnellingsbak. De 45 TFSI 180 kW/245 pk is er zowel met zeventraps S tronic als met handgeschakelde zesbak. Bovendien is de 45 TFSI S tronic te combineren met quattro-aandrijving. Audi drive select is standaard, voor een individuele afstemming van comfortabel tot sportief. (Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3–7,3 l/100 km; gemiddelde CO2-emissie 143–166 g/km)

Het dak gaat eraf

Nou ja, niet letterlijk dan, want het geopende dak vouwt zichzelf netjes op achter de stoelen. Dit werkt tot een snelheid van 50 km/h – zowel het openen als dicht doen. Buiten de bebouwde kom is het elektrisch bedienbare windscherm prettig, omdat het daarmee minder door de auto waait. Met gesloten roadsterkap is het in het interieur aangenaam stil. Daar zorgen de goede dakisolatie en strakke aansluiting voor. Toch weegt de softtop maar 39 kilo.

Exclusief en helemaal eigen

Een Audi TT Roadster is op zich al bijzonder, maar met kleuren en bekleding van Audi exclusive staat er een bolide voor de deur waarvan u niet snel een tweede tegenkomt. De medewerkers van Audi exclusive kunnen als geen ander inspelen op persoonlijke wensen. Dit label van Audi Sport GmbH staat garant voor exclusiviteit, precies volgens uw aanwijzingen.

Zie, voel en ruik

De warme uitstraling, de zachtheid en soepelheid, de onmiskenbare geur. Leder is en blijft een bijzonder natuurproduct dat elke auto meer cachet geeft. Een meerwaarde voor al uw zintuigen. Kies uit de vele Audi exclusive lederkleuren en bijbehorende (of juist contrasterende) stiksels.

Kleurenwalhalla

U zoekt blauw, maar dan net iets donkerder. Of lichter. Groen met een klassieke twist. Rood met een fel of warm karakter. Zwart van een oneindige diepte. Geel. Bruin. Wit als porselein. Met een kleur op aanvraag krijgt uw Audi TT Roadster precies de lakkleur van uw dromen.

Pak elke minuut in de open lucht

In slechts tien seconden opent de grijze of zwarte kap van de Audi TT Roadster. Omdat dit zo vlug gaat, wordt open rijden heel vanzelfsprekend. Ook tijdens kortere ritten. Ook als de weerapp zijn twijfels heeft over neerslag en temperatuur. Gewoon zoveel mogelijk genieten.

Zien en gezien worden

Autoverlichting is functioneel, maar op de Audi TT Roadster is het beslist ook design. En innovatief, want de Audi matrix-led-koplampen en matrix-oled-achterlichten zijn de maatstaf op het gebied van zien en gezien worden. De lichttechniek in de koplampen past zich aan de omstandigheden aan en reageert zo op elke verkeerssituatie.

Een duidelijke koers

Het dashboard van de Audi TT Roadster zit vol met de modernste technologie. De Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentarium, waarvan u de weergave zelf kunt aanpassen. In een onbekende stad zet u bijvoorbeeld de navigatiekaart groot in beeld, zodat u goed ziet waar u heen moet. Bij ‘MMI navigatie plus’ hoort ook een touchpad op de draai-/drukknop in de middenconsole, voor een extra gemakkelijke bediening.

Open en authentiek, TTS Roadster

Vrijheid, de wind door de haren en genieten van zijn rijdynamiek en uitstekende prestaties. In de vernieuwde Audi TTS Roadster draait alles om de pure beleving van een sportieve tweezitter.

092019 Audi TT Roadster-18.jpg

Extra schermtijd

De Audi virtual cockpit is een 12,3-inch groot lcd-scherm dat alle vertrouwde functies van een instrumentarium herbergt en daar veel extra informatie aan toevoegt. U wisselt eenvoudig tussen diverse weergaven, waarbij de extra sportieve modus de toerenteller centraal plaatst met ernaast meters voor g-kracht, vermogen en koppel. In de klassieke vorm domineren een ronde snelheidsmeter en toerenteller het beeld. In de infotainmentstand is een prominente plek ingeruimd voor bijvoorbeeld de navigatiekaart.

092019 Audi TT Roadster-19.jpg

4G, wifi, usb, iOS, Android

Online zijn is in de auto net zo gewoon als op alle andere plekken waar u komt. Bij ‘MMI navigatie plus’ is Audi connect met een 4G-wifi-hotspot inbegrepen. Daarmee is de auto net zo connected als de inzittenden. Met de Audi smartphone interface sluit u met een usb-kabel smartphones* aan, waarna u via het dashboardscherm toegang heeft tot bijvoorbeeld afspeellijsten, contactenlijsten en navigatie-apps.

092019 Audi TT Roadster-20.jpg

High-end luistergenot

Zomaar muziek beluisteren is er niet bij in de Audi TT Roadster. Het Bang & Olufsen Sound System bestaat uit een 680-watt versterker en twaalf luidsprekers, waaronder twee centerspeakers en twee basboxen. Een interieurmicrofoon registreert achtergrondgeluiden en past het klankbeeld automatisch aan.

092019 Audi TT Roadster-21.jpg

Veiligheid voorop

In het hectische verkeer komen slimme hulpsystemen goed van pas. Audi side assist waarschuwt met een led voor voertuigen in de dode hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/h om de Audi TT Roadster binnen de lijntjes te houden. De techniek doet dit met subtiele correcties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent, surroundweergave van obstakels en een achteruitrijcamera.

TT Roadster