Audi TT Coupé

Al verkrijgbaar vanaf
€ 55.920,-

Opnieuw een icoon. De Audi TT Coupé bij Bourguignon, uw Audi dealer in Leeuwarden en Dokkum.

Een onderscheidend silhouet. Scherpe lijnen bepalen het karakter. Het nieuwe driedimensionale design van de singleframe is stijlvol geïntegreerd in de horizontale belijning van de voorzijde. De nieuwe coupé onderscheidt zich verder met innovatieve aandrijflijnen en innovaties op het vlak van weergave en bediening, bijvoorbeeld met de Audi virtual cockpit.

Audi TT S line competition: topsport met een hoofdletter TT

Met de TT S line competition legt Audi nog meer nadruk op het sportieve karakter van de Audi TT Coupé en Audi TT Roadster. De exclusieve uitvoering onderscheidt zich door tal van opvallende accenten, van de vaste achtervleugel tot aan de Audi virtual cockpit met speciaal sportdisplay.

Hoogglans zwarte accenten – ondermeer voor de vaste achtervleugel - versterken de krachtige looks van de Audi TT S line competition. De einddempers van het uitlaatsysteem zijn in zwartchroom afgewerkt.

Het sportonderstel met de stijve veer/demper settings verlaagt de rijhoogte van de Audi TT S line competition met tien millimeter. Het standaard Audi drive select systeem vergroot de sportiviteit op commando door de rijeigenschappen van de auto naar wens aan te passen. De S line competition-versie staat op hoogglans zwarte 19 inch vijfspaaks velgen met 245/35 banden. Rode remklauwen zijn standaard. Qua kleuren bestaat het aanbod uit Glacier wit, Nano grijs, Tango rood en de nieuwe TT-kleur Ara blauw. De kap van de TT Roadster S line competition is in alle gevallen zwart.

Exterieur

Een lijnvoering die teruggrijpt op de vorm van de eerste Audi TT en die daar consequent een nieuwe interpretatie aan geeft. Een statement. Gevormd door puur design. Scherpe lijnen bepalen het karakter. Sterke uitwerking. Met markante luchtinlaten. Het nieuwe design van de singleframe is stijlvol geïntegreerd in de horizontale belijning van de voorzijde. De Audi ringen op de motorkap. Een plek die naar zijn sportauto-DNA verwijst en die het hart sneller laat kloppen. Sportief rijden? Dat kan bij Bourguignon in Leeuwarden en Dokkum!

Audi_TT_1680x1050_ATT_141015.jpg

Interieur

De focus op overzichtelijkheid springt direct in het oog. Het interieur maakt indruk door de minimalistische uitstraling. Alles zit op een logische plek. Intuïtief, doordacht en gericht op de bestuurder. Dat is met name te danken aan de standaard Audi virtual cockpit. Die vertegenwoordigt hightech van het hoogste niveau en is in de nieuwe Audi TT voor het eerst te zien. Het instrumentenpaneel is een hogeresolutie LCD-scherm en de bestuurder bepaalt zelf welke informatie zichtbaar is. Dat kunnen klassieke ronde wijzerplaten zijn of futuristische fullscreen weergaven. Deze manier van informatieverstrekking is 100% op de bestuurder gericht en zeer innovatief. De instellingen zijn eenvoudig te wijzigen met de knoppen op het multifunctionele stuurwiel. Dit instrumentarium is een duidelijk statement: de technologie van de nieuwe Audi TT vormt de maatstaf. Neem eens plaats in deze mooie sportwagen en laat u verrassen door de TT bij Bourguignon.

11_Audi_TT_Roadster_1.jpg

Ongekend rijplezier

Elk moment over meer koppel beschikken. Krachtige en efficiënte motoren ontlokken de nieuwe Audi TT onvermoeibaar topprestaties. De modernste transmissietechnologie schakelt snel. Een complexe lichte bouwwijze draagt bij aan een lager verbruik en hogere efficiency, alsmede aan een lager zwaartepunt en daardoor een betere handling. Ervaar het rijplezier waar geen einde aan komt.

Strijdlustig: Audi TT Competition

 • Focus op prestaties: 2.0 TFSI met 169 kW/230 pk en S tronic
 • Standaard met S line, Audi virtual cockpit, zwarte designaccenten, leder/Alcantara bekleding, 19 inch velgen en vaste achtervleugel

audittcoupeacutesenttroadsterslinecompetition.jpg

Audi onderstreept het sportieve karakter van de TT Coupé en TT Roadster nog nadrukkelijker met de introductie van de Audi TT Competition. Deze topsporter onderscheidt zich met de prestaties van een 169 kW/230 pk 2.0 TFSI, standaard S tronic en een smaakvolle mix van sportiviteit, comfort en luxe. De Audi TT Competition is per direct te bestellen bij Bourguignon.

Hoogglans zwarte accenten als de vaste achtervleugel, radiatorgrille, buitenspiegels en diffuser versterken de sportieve looks van de Audi TT Competition. De einddempers van het uitlaatsysteem zijn in stemmig zwartchroom afgewerkt. Andere uiterlijke blikvangers zijn de 19 inch vijfspaaks velgen waarachter rode remklauwen schuilgaan. De zwarte details contrasteren nadrukkelijk met de drie beschikbare metallic carrosseriekleuren - Gletsjerwit, Nanogrijs en Tangorood - en de Arablauw kristaleffect lak. De stoffen kap van de Audi TT Roadster Competition wordt in alle gevallen zwart uitgevoerd.

Standaard Audi virtual cockpit

In het interieur onderstrepen S sportstoelen en het aan de onderkant afgevlakte lederen driespaaks S line sportstuur het sportieve karakter van de Audi TT Competition. Audi virtual cockpit is eveneens standaard. Stoelen en armsteunen in de portieren zijn bekleed met een combinatie van leer en Alcantara. Andere highlights in het interieur zijn:

 • mat geborstelde aluminium interieuraccenten
 • S line
 • Lederpakket
 • MMI Navigatie plus
 • Audi drive select
 • Audi soundsystem
 • Comfortairconditioning
 • Parkeerhulp achter

S tronic-transmissie met dubbele koppeling standaard

De Audi TT Competition is te bestellen als Coupé en Roadster. Onder de motorkap huist in beide gevallen de 169 kW/230 pk sterke 2.0 TFSI-motor, standaard in combinatie met de 6-traps S tronic automaat met dubbele koppeling.

Benieuwd naar deze fantastische sportwagen bij Bourguignon? Neem dan snel contact op met Bourguignon, uw Audi dealer in Leeuwarden en Dokkum.

Privélease deze Audi al voor € 752*

 • Wegenbelasting
 • Pechhulp
 • Reparatie en onderhoud
 • All risk verzekering
 • Bandenservice
 • Rente en afschrijving

* Prijs op basis van 10.000 km p/jaar - 48 maanden

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Audi TT Coupé

€ 55.920

€ 41.940

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 624

Prijs
€ 55.920,-

Financieren P/mnd
€ 624,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 55.920,-

Financieren P/mnd
€ 624,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 55.920,-

Financieren P/mnd
€ 624,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 55.920,-

Financieren P/mnd
€ 624,-

Financieringsofferte model aanvragen