Audi Nieuwe A6 Avant

Al verkrijgbaar vanaf
€ 64.645,-

De nieuwe Audi A6 Avant elegantie met inhoud

Audi breidt het leveringsgamma per direct uit met de A6 Avant Dit nieuwe model beschikt over een krachtige 150 kW/204 pk sterke TDI-motor in combinatie met de automatische S tronic automaat en voorwielaandrijving. De Audi A6 Avant is te bestellen vanaf € 64.645. Begin oktober staan het model bij Bourguignon.

Design krijgt de ruimte

Zijn uiterlijk gaat echter niet ten koste van de bagageruimte. Die heeft een capaciteit van 565 liter en kan worden vergroot naar 1680 liter door de achterbank neer te klappen. Zowel de kofferklep als het rolscherm in de bagageruimte is elektrisch te openen en te sluiten.

Mild hybrid-technologie standaard op alle motoren

Alle motoren in de nieuwe Audi A6 Avant worden standaard voorzien van Audi’s mild hybrid-technologie (MHEV). Die techniek zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een lager brandstofverbruik in de praktijk. Het systeem kan bij 48V tijdens het remmen tot wel 12 kW terugwinnen en opslaan in een lithium-ionbatterij. De vrijloopmodus bij uitgeschakelde motor werkt in de nieuwe Audi A6 Avant tussen 55 en 160 km/u, terwijl de start-stopfunctie al vanaf 22 km/u actief is.

Dynamic all-wheel steering

De draaicirkel verkleinen door meer wielen te laten sturen. Een simpel idee, vooruitstrevende techniek. Dynamic all-wheel steering is naast de Audi A8 nu ook optioneel op de Audi A6 verkrijgbaar.

Gepersonaliseerde wegligging

Klanten kunnen kiezen uit vier verschillende onderstellen. Naast de standaard wielophanging met stalen veren zijn er het sportonderstel, de wielophanging met instelbare schokdempers en adaptieve luchtvering. De optionele vierwielsturing maakt de A6 Avant nog wendbaarder.

Geavanceerde assistenten

Net als de A6 Limousine beschikt de Avant over een uitgebreide reeks elektronische rijassistenten en veiligheidssystemen. Voorbeelden daarvan zijn Adaptive Drive Assist (dat werkt bij snelheden tot wel 250 km/u), het Audi pre sense 360°-systeem (dat de directe omgeving van de auto scant) en Emergency Assist (dat bij gevaarlijke situaties zelf ingrijpt als de bestuurder dat niet doet).
Bijna alle functies van de nieuwe A6 Avant worden aangestuurd via de twee schermen van het MMI-systeem. Het bovenste display (10,1 inch groot als de Audi is uitgerust met MMI navigation plus) wordt gebruikt voor navigatie en infotainment, terwijl het 8,6 inch grote exemplaar daaronder is bedoeld voor de climate control en andere comfortfuncties. Wie MMI navigation plus bestelt, krijgt ook de beschikking over de volledig digitale Audi virtual cockpit, die zich laat bedienen met multifunctionele knoppen op het stuurwiel.

Meer weten over de nieuwe Audi A7? Neem dan contact op met Bourguignon, uw Audi dealer in Leeuwarden en Dokkum.

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Audi Nieuwe A6 Avant

€ 64.645

€ 48.484

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 721

Prijs
€ 64.645,-

Financieren P/mnd
€ 721,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 64.645,-

Financieren P/mnd
€ 721,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 64.645,-

Financieren P/mnd
€ 721,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 64.645,-

Financieren P/mnd
€ 721,-

Financieringsofferte model aanvragen