Audi S

 

Audi S

Kwaliteiten die schuilgaan achter een sterk symbool: het S-logo. Een Audi met deze letter in de typeaanduiding behoort tot een indrukwekkende rij sportwagens van het merk.

Audi S1. Sportief en S-specifiek.

Elke dag de weg veroveren. In de Audi S1 van alle voordelen genieten die een sportauto te bieden heeft: veel vermogen, een scherpe handling en quattro® permanente vierwielaandrijving. Stap in en voel de toonaangevende prestaties. Bovendien een design dat harten verovert. Sportief. S-specifiek. Modern. De Audi S1. De weg behoort hem toe.

Audi S1 Sportback. Passie vanaf de start.

 Grip op de weg. Met de Audi S1 Sportback ligt de stad aan jouw voeten. Overtuig jezelf van de unieke prestaties en geniet van alle voordelen die een sportauto te bieden heeft: veel vermogen, een scherpe handling en quattro® permanente vierwielaandrijving. Stap in en trek alle aandacht naar je toe.

Audi S3 Sportback. Boordevol power.

Fascinerende dynamiek, een indrukwekkend design en altijd in contact met de rest van de wereld. De Audi S3 Sportback is een nieuwe definitie van individuele, connected sportiviteit. De specifiek voor de S bestemde aankleding zorgt voor een dynamische uitstraling. Voeg daar uw eigen voorkeuren aan toe op het gebied van uitrusting en techniek en er staat een bolide voor de deur waarin u met genoegen zult rijden en waarnaar u met veel plezier zult kijken.

Audi S3 Limousine. Nieuwe progressie.

De Limousine met S-factor. Krachtiger en sportiever. Fascinerend om te zien, dankzij de onderscheidende looks, zoals elke S. Met achterdiffuser en twee ovale uitlaten links en rechts. Dit uiterlijk schept verwachtingen en maakt ze waar. Zo ontstaat passie voor een auto: de Audi S3 Limousine.

Audi S3 Cabriolet. Met factor S de zomerzon in.

De intensiteit van een cabriozomer, maar dan nog krachtiger beleefd. Direct voelbare dynamiek met een bijbehorend uiterlijk. Dat is samengevat de aantrekkingskracht van de Audi S3 Cabriolet.

Audi S4 Limousine. Kracht. Efficiency. Vernuft.

1920x1080_S4_Limo_DRV_05.jpg

Kwaliteiten die schuilgaan achter een sterk symbool: het S-logo. Een Audi met deze letter in de typeaanduiding behoort tot een indrukwekkende rij sportwagens van het merk. De Audi S4 Limousine dus ook. Dit is een auto met een adembenemend prestatiepotentieel en acceleratievermogen. Maar de toevoeging S staat voor méér: de Audi S4 Limousine blinkt niet alleen uit door zijn krachtige en efficiënte technologie, maar ook door zijn hoge mate van functionaliteit. Met andere woorden: de Audi S4 Limousine zet de S-traditie op gepaste wijze voort, omdat hij nieuwe maatstaven vormt.

Audi S4 Avant. Dynamischer en efficiënter.

1920x1080_AS4_161005.jpg

Dit is een auto met een adembenemend prestatiepotentieel en acceleratievermogen. Maar de toevoeging S staat voor méér: de Audi S4 Avant blinkt niet alleen uit door zijn krachtige en efficiënte technologie, maar ook door zijn hoge mate van functionaliteit. Met andere woorden: de Audi S4 Avant zet de S-traditie op gepaste wijze voort, omdat hij nieuwe maatstaven vormt.

Audi S5 Coupé. Een nieuwe vorm van sportiviteit.

1920x1080_AA5_161014.jpg

Een auto die het begrip ‘sport’ in een klassieke vorm vertolkt: de Audi S5 Coupé. Meer dan alleen staal en techniek, want tastbare dynamiek. Een sportwagen met fijngeslepen lijnen. Voorzien van een sterke en soepele motor en mede daardoor messcherp rijdend. Neem de tijd om deze bolide te bewonderen en stap dan in.

 Audi S5 Sportback. Een echte racebeleving.

1920x1080_AA5_161004_1.jpg

 Het S-logo sierde al veel indrukwekkende modellen van Audi. De Audi S5 Sportback past naadloos in deze traditie.

Audi S5 Cabriolet. Kan heel veel, als u dat wenst.

1920x1080_ACA_161016.jpg

Wat maakt de Audi S5 Cabriolet zo bijzonder? Hij heeft zo’n uitdagend karakter, dat elke zomerrit automatisch een pleziertocht wordt. Dankzij zijn sterke motor en sportieve wielophanging heeft hij veel weg van een pure sportauto. Daarom kan de S5 Cabriolet meer, op de momenten dat u daar zin in heeft.

Audi S6 Limousine. Sportiviteit als kernwaarde.

De Audi S6 Limousine heeft veel gezichten. Het is een representatieve zakenauto, een ruime gezinswagen en een snelle sportauto. Deze Audi heeft een V8 TFSI-motor met ‘cylinder on demand’, quattro permanente vierwielaandrijving en het individueel instelbare Audi drive select. De elegante lijnen zijn geboetseerd met staal en aluminium.

Audi S6 Avant. Sportiviteit als kernwaarde.

De Audi S6 Avant heeft veel gezichten. Het is een representatieve zakenauto, een ruime gezinswagen en een snelle sportauto. Deze Audi heeft een V8 TFSI-motor met ‘cylinder on demand’, quattro permanente vierwielaandrijving en het individueel instelbare Audi drive select. De elegante lijnen zijn geboetseerd met staal en aluminium.

Audi S7 Sportback. Passie vanaf de eerste kennismaking.

Passie vanaf de eerste kennismaking. Klaar voor sportieve topprestaties. Als u er ook klaar voor bent. Stap in. En ervaar dynamiek in zijn mooiste vorm. Met inbegrip van comfort en efficiëntie.

Audi S8. Briljante techniek. Nadrukkelijk sportief.

Instappen, gordel vastmaken, motor starten. Waar de reis ook heen gaat, u zult elke kilometer van de indrukwekkende dynamiek genieten. In uw Audi S8 kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Bepaal zelf de richting, de rijstijl en de snelheid. En geniet van de vrijheid die de reserves u geven. Voldoende om het beste te halen uit elke route

Audi SQ5 TDI

1920x1080_0003_ASQ5_171001.jpg

Beleef elke dag een avontuur. Deze auto is er geknipt voor: de Audi SQ5. Een Q-model dat dagelijks inzetbaar is, met innovatieve technologie en een sportief S-design. De SQ5 belichaamt op een speciale manier onze voorsprong door techniek. Laat het avontuur beginnen. 

Audi TTS Coupé. Nog sportiever, nog compromislozer.

De nieuwe Audi TTS blaakt van het sportauto-DNA. Zo is er een nieuwe quattro® permanente vierwielaandrijving, met de nadruk op de achterwielen. Daardoor is er met een dynamische rijstijl nog meer controle over de auto. Hij is op slag herkenbaar aan specifieke S-kenmerken zoals de vier ovale uitlaatuiteinden.

Audi TTS Roadster. Kracht bewijzen.

Een veelzeggend design, waarvan de details zijn aangescherpt. Elke centimeter van de nieuwe Audi TTS Roadster straalt kracht uit, van de grille tot aan de diffuser. Deze bolide wil vooruit en de wind om zich heen voelen, om de inzittenden optimaal te laten genieten. Binnenin debuteert een nieuwe generatie innovatieve technologieën, waaronder de Audi virtual cockpit. Raak ook in vuur en vlam van de nieuwe TTS Roadster.

Meer weten over deze fantastische Audi S Modellen? Neem dan contact op met Bourguignon!

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Audi S

€ 0

€ 0

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 0

Prijs
€ N.n.b.

Financieren P/mnd
€ N.n.b.

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ N.n.b.

Financieren P/mnd
€ N.n.b.

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ N.n.b.

Financieren P/mnd
€ N.n.b.

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ N.n.b.

Financieren P/mnd
€ N.n.b.

Financieringsofferte model aanvragen