Audi S

 

Audi S

Kwaliteiten die schuilgaan achter een sterk symbool: het S-logo. Een Audi met deze letter in de typeaanduiding behoort tot een indrukwekkende rij sportwagens van het merk.

Audi S3 Sportback. Boordevol power.

Fascinerende dynamiek, een indrukwekkend design en altijd in contact met de rest van de wereld. De Audi S3 Sportback is een nieuwe definitie van individuele, connected sportiviteit. De specifiek voor de S bestemde aankleding zorgt voor een dynamische uitstraling. Voeg daar uw eigen voorkeuren aan toe op het gebied van uitrusting en techniek en er staat een bolide voor de deur waarin u met genoegen zult rijden en waarnaar u met veel plezier zult kijken.

Audi S3 Limousine. Nieuwe progressie.

De Limousine met S-factor. Krachtiger en sportiever. Fascinerend om te zien, dankzij de onderscheidende looks, zoals elke S. Met achterdiffuser en twee ovale uitlaten links en rechts. Dit uiterlijk schept verwachtingen en maakt ze waar. Zo ontstaat passie voor een auto: de Audi S3 Limousine.

Audi S3 Cabriolet. Met factor S de zomerzon in.

De intensiteit van een cabriozomer, maar dan nog krachtiger beleefd. Direct voelbare dynamiek met een bijbehorend uiterlijk. Dat is samengevat de aantrekkingskracht van de Audi S3 Cabriolet.

Audi S4 Limousine. Kracht. Efficiency. Vernuft.

1920x1080_S4_Limo_DRV_05.jpg

Kwaliteiten die schuilgaan achter een sterk symbool: het S-logo. Een Audi met deze letter in de typeaanduiding behoort tot een indrukwekkende rij sportwagens van het merk. De Audi S4 Limousine dus ook. Dit is een auto met een adembenemend prestatiepotentieel en acceleratievermogen. Maar de toevoeging S staat voor méér: de Audi S4 Limousine blinkt niet alleen uit door zijn krachtige en efficiënte technologie, maar ook door zijn hoge mate van functionaliteit. Met andere woorden: de Audi S4 Limousine zet de S-traditie op gepaste wijze voort, omdat hij nieuwe maatstaven vormt.

Audi S4 Avant. Dynamischer en efficiënter.

1920x1080_AS4_161005.jpg

Dit is een auto met een adembenemend prestatiepotentieel en acceleratievermogen. Maar de toevoeging S staat voor méér: de Audi S4 Avant blinkt niet alleen uit door zijn krachtige en efficiënte technologie, maar ook door zijn hoge mate van functionaliteit. Met andere woorden: de Audi S4 Avant zet de S-traditie op gepaste wijze voort, omdat hij nieuwe maatstaven vormt.

Audi S5 Coupé. Een nieuwe vorm van sportiviteit.

1920x1080_AA5_161014.jpg

Een auto die het begrip ‘sport’ in een klassieke vorm vertolkt: de Audi S5 Coupé. Meer dan alleen staal en techniek, want tastbare dynamiek. Een sportwagen met fijngeslepen lijnen. Voorzien van een sterke en soepele motor en mede daardoor messcherp rijdend. Neem de tijd om deze bolide te bewonderen en stap dan in.

 Audi S5 Sportback. Een echte racebeleving.

1920x1080_AA5_161004_1.jpg

 Het S-logo sierde al veel indrukwekkende modellen van Audi. De Audi S5 Sportback past naadloos in deze traditie.

Audi S6 Limousine. Sportiviteit als kernwaarde.

De Audi S6 Limousine is een topsporter op de weg. Naast zijn sportiviteit beschikt hij over veel andere talenten. Zo zijn er de standaard technologieën op het gebied van infotainment en rijassistentie, een krachtige aandrijflijn en een markant uiterlijk. Let op: u kunt dit model nog niet configureren. De nieuwe Audi S6 Limousine komt in de zomer van 2019 op de Europese markt. Prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.

Audi S6 Avant. Sportiviteit als kernwaarde.

Zowel als auto van de zaak of als auto voor het gezin, de Audi S6 Avant is van alle markten thuis. Bovendien overtuigen zijn technologieën op het gebied van infotainment en rijassistentie, de sportieve prestaties en zijn dynamische design. Let op: u kunt dit model nog niet configureren. De nieuwe Audi S6 Avant komt in de zomer van 2019 op de Europese markt. Prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.

Audi S7 Sportback. Passie vanaf de eerste kennismaking.

De Audi S7 Sportback heeft een elegante uitstraling, levert dynamische prestaties en beschikt over een hoogwaardig interieur. Kortom, gevoel en verstand komen met deze auto volledig aan hun trekken. Bovendien geniet u in onze sportieve coupé van de nieuwste technologieën voor rijassistentie en infotainment. Let op: u kunt dit model nog niet configureren. De nieuwe Audi S7 Sportback komt in de zomer van 2019 op de Europese markt. Prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.

Audi SQ2

Audi-SQ2

De Audi SQ2 is het nieuwe topmodel van de Q2-familie. Deze auto levert de levendige prestaties van een Audi S-model, biedt de praktische voordelen van een compacte SUV en hij is er met toonaangevende veiligheids- en infotainmentcomponenten.

Audi SQ5 TDI

1920x1080_0003_ASQ5_171001.jpg

Beleef elke dag een avontuur. Deze auto is er geknipt voor: de Audi SQ5. Een Q-model dat dagelijks inzetbaar is, met innovatieve technologie en een sportief S-design. De SQ5 belichaamt op een speciale manier onze voorsprong door techniek. Laat het avontuur beginnen. 

Audi SQ7 TDI

Audi-SQ7-TDI

De nieuwe Audi SQ7 TDI is een nieuwe dimensie van oppermachtigheid. Met zijn 320 kW (435 pk) en 900 Nm is dit de krachtigste diesel-SUV op de markt. Hij kan in 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h sprinten en heeft een topsnelheid van 250 km/h. Ook het exterieur van de SQ7 TDI maakt indruk met diverse designkenmerken die zijn uitstraling versterken. In het ruime interieur voelt iedereen zich snel thuis – afhankelijk van de configuratie is er plek voor vijf of zeven inzittenden.

Audi TTS Coupé. Nog sportiever, nog compromislozer.

De Audi TTS Coupé is een veelzijdige auto. U doorkruist er moeiteloos de stad mee om vervolgens op buitenwegen volop te worden meegezogen in zijn sportieve beleving. Vervolgens blinkt hij op de snelweg weer uit door zijn langeafstandstalenten. En het mooiste is: rijplezier is altijd aanwezig, op elke weg. De sprint van 0 naar 100 km/h kan in 4,5 seconden achter de rug zijn. Voor de kenners: dat is 0,4 seconde sneller dan zijn voorganger. Het koppel is toegenomen van 380 tot 400 Newtonmeter. Zijn balans, snelheid en comfort zijn het gevolg van een laag zwaartepunt, een laag gewicht, standaard quattro vierwielaandrijving en de 225 kW/306 pk sterke viercilinder turbomotor.

Audi TTS Roadster. Kracht bewijzen.

Met de Audi TTS Roadster verschijnt er een echte sportauto in uw garage: plek voor twee, een lage zitpositie, directe en dynamische rijeigenschappen, standaard quattro vierwielaandrijving. Gemaakt voor puur autorijden. De prestaties zijn indrukwekkend. Dankzij de 225 kW/306 pk sterke viercilinder turbomotor hoeft de sprint van 0 naar 100 km/h maar 4,8 seconden te duren. Voor de kenners: dat is 0,4 seconde sneller dan zijn voorganger.

Meer weten over deze fantastische Audi S Modellen? Neem dan contact op met Bourguignon!

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Audi S

€ 0

€ 0

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 0

Prijs
€ N.n.b.

Financieren P/mnd
€ N.n.b.

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ N.n.b.

Financieren P/mnd
€ N.n.b.

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ N.n.b.

Financieren P/mnd
€ N.n.b.

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ N.n.b.

Financieren P/mnd
€ N.n.b.

Financieringsofferte model aanvragen