Audi Q3 Sportback (nieuw)

Al verkrijgbaar vanaf
€ 51.315,-

De nieuwe Q3 Sportback

Stijl en veelzijdigheid in de Audi Q3 Sportback

Met de Audi Q3 Sportback voegt Audi een compacte SUV-coupé toe aan het modellenprogramma. De Q3 Sportback combineert de krachtige looks en het gebruiksgemak van een SUV met de sportieve uitstraling en wendbaarheid van een coupé. Het is de eerste compacte cross-over van Audi.

De Audi Q3 Sportback onderscheidt zich door zijn sportieve design, een resultaat van de lage daklijn, gespierde carrosserie en extra grote Singleframe-grille waarmee het model onmiskenbaar zijn verwantschap met de Q-familie onderstreept.

De Audi Q3 Sportback is vanaf deze herfst leverbaar, inclusief een extra aantrekkelijk uitgeruste edition-one-uitvoering.

Sportief-directe progressive steering

De Audi Q3 Sportback is een compacte alleskunner en biedt rijplezier op verschillende terreinen. Standaard is hij voorzien van de sportief-directe progressive steering: naarmate de stuuruitslag toeneemt, wordt de overbrengingsverhouding directer. Dat maakt sturen in stadsverkeer of tijdens manoeuvreren plezieriger en dynamischer bij snel genomen bochten. De dynamische eigenschappen worden extra versterkt door het sportonderstel dat optioneel en zonder meerprijs kan worden gekozen. Adaptieve dempercontrole is eveneens optioneel te verkrijgen.

Met Audi drive select is het autokarakter actief aan te passen aan de rijsituatie, de wegconditie en de persoonlijke voorkeuren. De keuze bestaat uit de standen Auto, Comfort, Dynamic, Efficiency, Individual en Offroad.

Vier uitvoeringen

De Audi Q3 Sportback wordt leverbaar met een keuze uit vier uitvoeringen: Pro Line, Pro Line Business, Pro Line S en de zeer exclusieve edition one. De Pro Line bevat onder meer een smartphone interface, voorbereiding voor navigatie en comfort airconditioning. De Pro Line Business voegt daar Full-LED koplampen en LED-achterlichten aan toe, waarvan de laatste zijn voorzien van dynamische richtingaanwijzers. Het infotainmentsysteem MMI navigatie plus voldoet aan de modernste standaard in zijn klasse.

De Audi Q3 Sportback Pro Line S kenmerkt zich door het S line exterieur en S line interieur. Daarnaast is de Pro Line S voorzien van Full-LED koplampen en LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, én het infotainmentsysteem MMI navigatie plus, een verstelbare achterbank en chroom accenten in het interieur.

Als overtreffende trap is de Audi Q3 Sportback tijdelijk ook leverbaar als exclusieve ‘edition one’. In deze uitvoering wordt hij uitsluitend geleverd in Mythoszwart metallic en is hij uitgerust met onder andere luxe accenten in het interieur in combinatie met S line. 20 inch lichtmetalen velgen zorgen voor een sportief en stoer voorkomen.

Exterieur

De gespierde looks van de SUV-coupé worden benadrukt door de schuine D-stijlen, lage schouderlijn, brede diffusor en forse wielkasten.

De zwarte honingraat en zilveren omlijsting zetten de grille nog nadrukkelijker aan. De sportieve designtaal is ook van toepassing op de wigvormige koplampen en luchtinlaten in trapeziumvorm die optisch met elkaar verbonden zijn door een horizontale lamel in de bumper. De koplampen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen en zijn er onder andere met Matrix LED-technologie, waarmee het adaptieve grootlicht in staat is om de verlichting af te stemmen op de rijsituatie.

Standaard is de Audi Q3 Sportback uitgerust met 17 inch lichtmetalen velgen met 215/65-banden. De Q3 Sportback Pro Line S Line is extra sportief, met onder meer 18 inch velgen en 235/55-banden. Optioneel zijn ook 19 en 20 inch velgen van Audi Sport te bestellen.

Interieur

Het sportief-robuuste designthema wordt doorgezet in het interieur. Het horizontale lijnenspel geeft daar bovendien een ruimtelijk effect. Het standaard MMI touch display vormt het centrale bedieningselement en is voorzien van een brede hoogglanzende rand.

Wil je meer weten over de Audi Q3 Sportback? Kom dan langs bij Bourguignon, of neem contact met ons op.

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Audi Q3 Sportback (nieuw)

€ 51.315

€ 38.486

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 573

Prijs
€ 51.315,-

Financieren P/mnd
€ 573,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 51.315,-

Financieren P/mnd
€ 573,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 51.315,-

Financieren P/mnd
€ 573,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 51.315,-

Financieren P/mnd
€ 573,-

Financieringsofferte model aanvragen