Audi A4 Limousine

Al verkrijgbaar vanaf
€ 38.830,-

De Audi A4 Limousine bij Bourguignon

De Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn innovatieve technologie en onderscheidende karakter. Als S line competition krijgt hij een sportievere uitstraling. Daarvoor zorgen de speciale bumpers en lichtmetalen velgen. In combinatie met MMI navigatie plus, de topversie van het voor de A4 beschikbare infotainment, zijn de onlinefuncties van Audi connect inbegrepen. Bovendien krijgt uw auto dan 4G-wifi. Diverse rijhulpsystemen dragen bij aan de veiligheid en het comfort.

Sportieve lijnen en dynamische elegantie

Met een lengte van 4,73 meter en een wielbasis van 2,82 staat de Audi A4 Limousine stevig op de weg. Strakke horizontale lijnen aan de voor- en achterkant benadrukken de breedte van deze auto. Het vloeiend ontwerp met herkenbare lijnen is vlot en elegant. Details zoals de grote wielen (optioneel tot 19 inch) en de brede, lage Singleframe-grille benadrukken subtiel het sportieve karakter. De optionele led- of matrix-led-koplampen met dynamische knipperlichten zijn een opvallend accent in het totaalontwerp.

Eersteklas rijcomfort

Zowel liefhebbers van sportiviteit als van comfort komen aan hun trekken. De basis voor de dynamische rijeigenschappen en het eersteklas rijcomfort zijn de lichtgewicht achterwielophangingen met vijf draagarmen per wiel alsmede de verbruiksverlagende elektromechanische stuurbekrachtiging. Optioneel is uw A4 Limousine te voorzien van dynamische besturing, waarvan de directheid varieert op basis van de rijsnelheid en stuurhoek, voor een serene rijervaring met sportieve ondertoon.

Dynamisch, comfortabel, sportief

Ook qua wielophanging is de A4 Limousine helemaal op uw wensen af te stemmen. Standaard is een dynamisch onderstel. Als optie is dit te vervangen door een verlaagd sportonderstel met stevigere vering en demping. Daarnaast zijn er een comfortonderstel en sportonderstel met instelbare dempers, regelbaar via de rijprogramma’s van Audi drive select.

Vooruitstrevende verlichting

Zien en gezien worden is meer dan uitstekend voor elkaar met de optionele led- en matrix-led-koplampen. Deze autoverlichting inclusief dynamische knipperlichten is een visueel handelsmerk van Audi. Daarbij horen led-achterlichten met eveneens dynamische knipperlichten.

Dynamische knipperlichten

De dynamische knipperlichten lijken misschien een leuke gimmick, maar ze zijn beslist meer dan dat. Door de lichtbeweging van binnen naar buiten in de nieuwe rijrichting komt de boodschap duidelijker over: deze auto gaat naar links of naar rechts afslaan. De knipperlichten zijn langer en beter zichtbaar, waardoor andere verkeersdeelnemers de informatie beter oppakken. Wel zo veilig in het drukke verkeer.

Audi matrix-led-koplampen

De optionele Audi matrix-led-koplampen schijnen met een kristalachtig licht waarmee de weg heel goed en gelijkmatig wordt verlicht. Door de combinatie van een camera en leds is de lichtbundel exact op de situatie af te stemmen. De lichtverdeling wordt dan ook voortdurend aangepast aan tegemoetkomend en vooruitrijdend verkeer. Die voertuigen worden niet met het volle licht beschenen, maar de rest van de omgeving wel. Deze actieve en dynamische aanpassing van de lichtbundel werkt door het in- en uitschakelen van afzonderlijke leds. Er komt geen mechanische techniek aan te pas. Het resultaat is een uitmuntende verlichting van de weg op een manier die positief uitpakt voor de verkeersveiligheid en het rijcomfort.

Veilig, comfortabel en efficiënt

De Audi A4 Limousine is er met diverse rijhulpsystemen die bijdragen aan het comfort, de veiligheid en bescherming alsmede verbruiksverlaging. Zo helpt predictive efficiency assist bijvoorbeeld het verbruik te verlagen door te anticiperen op bochten, hellingen en kruisingen. De adaptive cruise control kan in fileverkeer tot 65 km/h een deel van het sturen overnemen.

Informatie en connectiviteit

Aan de top van de infotainmentsystemen voor de Audi A4 Limousine staat MMI navigatie ‘plus’ met MMI touch. Dit bedieningssysteem kent veel toepassingen, werkt logisch en is daardoor gebruiksvriendelijk. De navigatie is zeer geavanceerd, waarbij met de Audi virtual cockpit de kaart schermbreed in het instrumentarium is te tonen. De Audi virtual cockpit is een high-res lcd-scherm van 12,3 inch. De weergave is ongekend scherp en gedetailleerd.

Audi virtual cockpit

De optionele Audi virtual cockpit is de modernste vorm van een auto-instrumentarium die er is. Het 12,3-inch kleurenscherm heeft een zeer hoge resolutie. Dit volledig digitale instrumentenpaneel werkt met haarscherpe graphics, zoals een klassiek instrumentarium met grote toerenteller en snelheidsmeter of een futuristische weergave met schermbrede navigatiekaart.

Audi connect, Audi smartphone interface, Audi phone box

Bij MMI navigatie ‘plus’ is Audi connect inbegrepen, zodat u via de ingebouwde 4G-verbinding online bent voor optimale connectiviteit. Met deze datamodule is ook een intern wifi-netwerk op te starten, bijvoorbeeld voor de smartphone of tablet van uw passagiers. Daarnaast kunt u allerlei Audi connect-toepassingen gebruiken die navigeren en parkeren gemakkelijker maken. Met de Audi smartphone interface* koppelt u Android- en Apple-toestellen via usb aan MMI, waarna u bijvoorbeeld contactlijsten en muzieklijsten via het besturingssysteem van de auto kunt gebruiken.

De Audi phone box is er voor het draadloos opladen van telefoons, inclusief een netwerkverbinding met de dakantenne.

* Compatibel vanaf Apple iOS 10.0 en Android 6. U heeft een myAudi-account nodig; aanmelden kan op www.audi.nl/myaudi. Voor online mediastreaming is een actieve wifi-verbinding vereist tussen de smartphone en Audi MMI.

Head-up display

Het head-up display toont de snelheid en andere informatie op de voorruit. U bepaalt zelf wat u ziet, bijvoorbeeld navigatie-aanwijzingen en meldingen van assistentiesystemen. Het grote voordeel van het head-up display is dat uw ogen op de weg en het verkeer gericht blijven, terwijl u toch belangrijke informatie registreert over de snelheid en de te volgen route.

Bang & Olufsen Sound System

Het Bang & Olufsen Sound System voegt een hoogtedimensie toe aan de geluidsweergave, waardoor een 3D-geluidseffect ontstaat. De muziek klinkt bijna net zo mooi als in een echte concertzaal.

Een exclusieve ambiance binnenin

In een auto die zit als een maatpak hoort ook een interieur dat volledig aan uw smaak voldoet. De nieuwe S line competition heeft een zwart interieur met RS-carbonafwerking. Als u van kleur houdt, kunt u voor S-sportstoelen met magmarood leder kiezen. Het afgebeelde Audi design selection interieur is voor de liefhebbers van elegantie: sportstoelen met cederbruin leder fijnnappa met granietgrijze stiksels, kunstleder in dezelfde kleuren op de portierarmsteunen en decoratielijsten van grijs eikenhout.

Krachtig, efficiënt en doordacht

De Audi A4 Limousine weet te overtuigen met zijn high end technologie en dynamische design. Met behulp van diverse pakketten is het sportieve karakter persoonlijk in te kleuren. De Audi A4 Limousine is een graag geziene gast in het zakelijk verkeer die ook in uw privétijd tot de uitblinkers behoort. Modeljaar 2019 is verder verfijnd en technisch volledig bij de tijd. De vernieuwde Audi A4 Limousine komt in de herfst van 2018 op de markt.

Nog meer dynamiek: A4 S line edition

De S line edition-uitvoeringen van de Audi A4 Limousine en Avant zetten de dynamiek van de ‘sport’ verder aan met S line en S line exterieur. Dat betekent onder meer standaard 18 inch lichtmetalen velgen, sportief gestylde bumpers (achter met diffuser), dorpelverbreders, een verlaagd sportonderstel, verlichte dorpellijsten en sportstoelen vóór. Die sportiviteit gaat samen met veel luxe: alle extra’s van de Lease edition én het Audi sound system zijn ook inbegrepen. En dan is er nog een stap te zetten: de A4 S line black edition heeft alle hiervoor genoemde items en daarnaast onder meer het optiekpakket zwart, in zwart uitgevoerde dorpels, dakspoiler en dakrails (Avant), een twin leder interieur, een afgevlakt sportstuurwiel en het ambiente lichtpakket.

Meer informatie ontvangen van de Audi A4 Limousine? Kom langs bij Bourguignon of neem contact met ons op.

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Audi A4 Limousine

€ 38.830

€ 29.123

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 433

Prijs
€ 38.830,-

Financieren P/mnd
€ 433,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 38.830,-

Financieren P/mnd
€ 433,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 38.830,-

Financieren P/mnd
€ 433,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 38.830,-

Financieren P/mnd
€ 433,-

Financieringsofferte model aanvragen